Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány újra belegabalyodott a hazugságok hálójába

888.hu

2017.04.28. 17:58

Gyurcsány Ferencnek immár szokásává vált, hogy politikai értelemben öngólokat rugdosson magának. Ennek az oroszos, Orbán Viktoros történetnek is ugyanez az értelme. Nézzük a részleteket.

Mint ismeretes, Gyurcsány egy 72 órás ultimátumot nyújtott be Orbán Viktornak. Az őszödi böszme azt állította, hogy információval rendelkezik a miniszterelnökhöz köthető pénzmozgásokról. Ezekből az adatokból Gyurcsány szerint kiderül, hogy a Fidesz tisztességtelenül jutott bizonyos pénzekhez. Hozzátette, hogy közvetítőkön keresztül lehetősége nyílt betekinteni olyan dokumentumok másolataiba, amelyek ezt az állítást alátámasztják – írja az Origo.

Az állítással több probléma is van. Például az, hogy Gyurcsány megvádolja a miniszterelnököt azzal, hogy túl közel áll az oroszokhoz, ám állítása szerint az oroszok neki mutatták meg a vonatkozó dokumentumokat. Akkor mi számít túl közelinek?

Emellett Gyurcsánynak, mint közszereplőnek feljelentést kellene tennie, ha tudomására jut bármilyen visszaélés. Amennyiben ilyen esetben nem tesz feljelentést, akkor három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A DK elnöke a mai napig nem indított jogi eljárást.

Gyurcsány és Putyin

Érdekesség, hogy Gyurcsány nagyon jóban volt Putyinnal, akit 2006-ban rózsadombi villájában fogadott. Mint ismert, Gyurcsány imádja a rivaldafényt – amit mi is igyekszünk megadni neki, a magunk módján – és a családi körben elfogyasztott ebédről szorgosan tudósított is a Blikk. Ezt írták:

A tokaji bor és a Totó nevű puli kutya tetszett leginkább az orosz elnöknek, mikor szerdán a Gyurcsány családnál ebédelt. Putyin a tervezettnél több időt töltött a magyar kormányfő házában, és a külügy embereinek kellett szólniuk, hogy ideje lenne indulni Prágába.

Totó két puszit adott a vendégnek, aki nagyon élvezte, hogy anyanyelvén társaloghatott Dobrev Klárával.”

Később, amikor Gyurcsány már lemondott, akkor magánemberként is fogadta az akkor  miniszterelnöki pozícióban levő Putyin, 2009-ben.

Akkor az MTI megkérdezte, hogy mit gondol arról, hogy pár nappal korábban Putyin Orbán Viktorral is tárgyalt. Gyurcsány azt mondta, hogy

Orbán elnök úrnak az a jobb, és részemről az az elegánsabb, ha ezt most nem kommentálom” 

– ám hozzátette, hogy szerinte neki sokkal jobb a kapcsolata Putyinnal.

Gyurcsány emellett számos alkalommal járt Oroszországban.

Arról se feledkezzünk meg, hogy Gyurcsány nevezte ki titokminiszterré azt a Szilvásy Györgyöt és két NBH-főigazgatót (Laborc Sándor és Galambos Lajos),

akiket az ügyészség az oroszoknak való kémkedéssel vádolt meg 

– az az ügy pedig a mai napig nincs megnyugtatóan tisztázva.

Persze Gyurcsány bármit megtesz egy kis médiafigyelemért. Az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb performansza volt, amikor élő adásban hazudott a HírTV-ben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére