Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány toporzékol: megint nem sikerül megbuktatni Orbán Viktort

Dr. Horváth József

2022.07.08. 16:00

Közeledvén az Unióval való megállapodáshoz, megrémültek a balosok, Kövér László szavait idézve a sátánisták, hogy ez a hajó is elmegy, az uniós források közelgő átutalásával megint nem lesz mivel megbuktatni Orbán Viktort.

 

Ők erre maguktól ugyanis képtelenek. Április 3 óta számukra a választás szó emlegetése maga az iszonyat, de úgy is mondhatjuk, hogy szitokszó.

Most, hogy Gulyás Gergely bejelentette, elfogadta a kormány a Bizottság javaslatait és készen áll a tárgyalások lezárására, egyszeriben mondanivalója támadt a hosszú ideje a háttérből némán figyelő Gyurcsánynak és az igazmondással szintén nehezen vádolható szoci EP-képviselőnek, Ujhelyi Istvánnak. Annak az Ujhelyinek, akit még saját pártja is alkalmatlannak tartott arra, hogy elinduljon a pártelnöki tisztségért az októberi választáson, lerázták magukról, mint kutya a vizet. Ez az Ujhelyi országos, sőt nemzetközi ügyekben folyamatosan szemben áll a magyar kormány döntéseivel, mert ő természetesen jobban tudja, hogy mit kell csinálni a magyarok érdekében, mint a 12 éve lassan négymillió ember kifejezett támogatását maga mögött bíró Orbán Viktor.

De előbb Gyurcsányról. Fletó péntek reggeli Facebook-bejegyzéséből ugyanis kiderül, hogy tele a gatya. Navracsics Tibor uniós ügyekkel foglalkozó szakminiszter ugyanis már korábban bejelentette, hogy ősszel megállapodás születhet a helyreállítási alapról. Gulyás Gergely pedig már sokkal konkrétabban fogalmazott a Kormányinfón jelezve, hogy Magyarország kész a tárgyalások lezárására.

 

Hát erre föl kezdett toporzékolni Gyurcsány és a tőle megszokott dinamikával gyalázza Orbán Viktort. A háborús körülmények ellenére a polgárait megvédő, ragyogóan működő országról azt állítja, hogy „Magyarország megrogyott.” – Egy lószart, mama! – idézhetjük őt magát önmaga cáfolatként. Sőt! Ha sikeresen működik az ország a második félévben, akkor nemhogy recesszióba süllyedne, hanem a miniszterelnök szerint 4–6 százalékkal bővülhet is a gazdaság. Ez a megrogyás? – kérdezem én.

A 2500 milliárdos helyreállítási alap pedig jár Magyarországnak, nem könyöradomány, csak az Európai Bizottság ilyen-olyan kifogásokkal még akadályozza annak a kifizetését, amit a legtöbb tagország már régen megkapott.

 

Gyurcsány, mint afféle hullarabló igyekszik képzeletben földre fektetni az oroszlánt és a tőle telhető csökött ízlésességgel belerúgni. Idézem:
„Most kapkodva ígér. Bármit, csak jöjjön a pénz. Feltartotta a kezét. Feladta a szabadságharcot. Behódolt. Vereséget szenvedett.”
Ő is tisztában van vele ugyanis, hogy Orbán egyáltalán nem hódolt be, nem szenvedett verséget. Csak éppen egy olyan ember küzdelmének lehetünk tanúi, aki a nemzete érdekeiért harcol, ami nehezebb, mintha valaki a saját politikai pecsenyéjét sütöget. Emberei (Varju, Róna) tegnap megállás nélkül arról beszéltek az ATV-ben, hogy csak akkor lesz megállapodás, ha lecserélik Orbán Viktort. Most meg kiderült, hogy megint félrevezették a magyarokat. Nem cserélik le. Milyen érdekes, ugye?

 

Orbán igenis meg tud állapodni az Unióval. Gyurcsány facebookos pocskondiázása éppen ennek az ékes bizonyítéka. Eddig ezt – Gulyás Gergely szerint – a baloldali EP-képviselők Magyarország elleni aknamunkája akadályozta. De a megállapodás nem gatyát letolva, meztelen fenékkel történhet meg, hanem a magyarok érdekeinek megfelelően. Ez fáj Gyurcsánynak, ettől sajog a teste.

Ahogy Ujhelyi is igyekszik eldugni a szennyest, amikor azt ATV-ben tegnap azt mondta:

Azt pedig kifejezetten kikérem magamnak, hogy a miniszterelnök, vagy bármely fideszes politikus azt állítsa, hogy azért nem kap Magyarország forrást, mert a baloldali képviselők áskálódnak a kormány ellen. Nem!

Műsorvezető: Ön nem lobbizik, hogy ne jöjjenek az uniós pénzek?

Én például azzal jártam végig az Európai Bizottság több tagját az elmúlt hónapokban, hogy muszáj, hogy ebből a politikai patthelyzetből kiutat találjunk.”

 

Tehát Ujhelyi még azt sem merte kimondani, hogy nem lobbizik, csak ezt sületlenséget volt képes válaszolni, ami egyenlő azzal, hogy de, nagyon is lobbizik a többi balos képviselővel együtt. Ha 2013-ban képviselő lett volna, akkor már a Tavares-jelentést is megszavazza, ahogy tette a Sargentini-jelentéssel is zokszó nélkül. Ujhelyi bármit kikérhet magának, senki nem ad hitelt a szavainak. Ahogy az MSZP-ben is elutasították elnöki aspirációját, úgy a magyarok is kinevetik minden szerecsenmosdató kísérletét.

 

Korábban Kövér László házelnök kijelentette:
„Ma sem gondolom természetesen, hogy Soros György maga a patás ördög. Nem, ő csak az egyik küldötte a sok közül.”
Arra a kérdésre, hogy változott-e a véleménye, a házelnök a Mandinernek azt mondta:

 

Nem, csak mélyebbé vált a meggyőződésem: ami ma a világban »progressziónak« becézi magát, nem egy ideológiai mozgalom vagy politikai oldal. Ezek sátánisták. Minden, ami a világban valaha gonosz volt, történelmi koronként újabb és újabb formát öltve visszatér: most éppen általuk.”

 

Ergo: velük kell élni, ha tetszik, ha nem. Valószínűleg ezért is emelte ki Kövér László:

Isten éltesse Gyurcsány Ferencet erőben, jó egészségben, hosszú-hosszú ciklusokon át, az ellenzék vezéreként.”

 

Tegyük hozzá: Orbán Viktor miniszterelnökségével.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére