Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány tollba mondta Brüsszelnek a magyarellenes propagandát

Forisek Ádám

2019.09.27. 14:38

Sem módszereiben, sem célját tekintve nem változott Gyurcsány azóta, hogy megbukott.

Mint ismert, Trócsányi László ellen politikai boszorkányüldözést kezdtek Brüsszelben, jelöltségét pedig az Európai Parlament jogi szakbizottsága (JURI) gáncsolta el a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett DK nyomásának hatására. A Pesti Srácok megtudta, az uniós képviselőknek a Gyurcsány-párt négyoldalas levelet küldött kedden.

Forrás: PestiSrácok

A JURI mind a négy pontja teljesen egybevág a DK levelével, amelyben olyan bevándorláspárti propagandaszöveg olvasható, mint

A menedékkérőket Magyarországon jogellenesen elszigetelik a magyar-szerb határon. Magyarországon elfogadták a hírhedt STOP Soros törvényt, amely megakadályozta a civil szervezeteknek a menekülteknek nyújtott bármilyen humanitárius és jogi segítséget.

A DK kifogásában áll az is, hogy „bővítési és szomszédságpolitikáért felelős biztosi tisztsége azzal járna, hogy a régióban lehetetlen politikai helyzetbe kerülne az Európai Unió”.

Gyurcsányék ezzel azt sérelmezik, hogy Trócsányi garancia lett volna arra, hogy az Európai Unió végre felvegye tagjai közé Észak-Macedóniát, Montenegrót és Szerbiát, és hatékonyabban védhesse a kontinens. Ha ugyanis ezen országok felvétele korábban megtörtént volna, akkor a Görögország és Magyarország közötti tér nem maradt volna gazdátlanul, és ma nem lenne sok millió illegális bevándorló Nyugat-Európában.

Orbán: az Trócsányi „bűne”, hogy segített megvédeni Magyarországot az illegális bevándorlástól

Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában közölte, hogy Magyarország migrációtól való megvédése miatt gáncsolta el Trócsányi László biztosjelöltet, volt igazságügyi minisztert az Európai Parlament (EP) jogi szakbizottsága. Magyarország viszont nem enged a bevándorláspárti nyomásnak, a kormányfőnek pedig második, harmadik és negyedik megoldás is van a zsebében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére