Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány tisztességesebbé akarja tenni az országot. Pont ő. Jó, mi?

Horváth K. József

2022.10.30. 14:55

Gyurcsány lényegében még titkolózik saját kongresszusi szövegéről.

 

Eddig egyetlen gondolatot osztott meg, hogy a DK tisztességesebbé akarja tenni az országot. Jó, mi? Olyan igazi gyurcsányos. A többi még titok: „Hamarosan részletek a beszédemből.” – teszi hozzá.

Persze mi másról beszélhet a baloldali nagy ember, mint arról, ezúttal hogyan vezeti félre a saját választóit, hogy többen legyenek, hogy egyszer ebben a büdös életben újból kormányra segítsék ezt a szemkilövetésre is képes szörnyeteget. Amire úgy készülnek. A fogtündér Verhofstadt, Ursula von der Leyen, akiről ugye a magyaroknak csak Bubó doktor „karcsú” asszisztense jut eszébe és a mosás helyett a ruhák szárításával takarékoskodó Timmermans mester pedig mindezek hallatán a markukba röhögve reménykednek, hátha egyszer beveszi ezt a hülye dumát az általuk is mélyen lenézett és hülyének tartott magyar nép. S akkor nem nekik kell majd intézkedni Orbán eltávolításáról.

Tudják ők, hogy ez nekik sem fog menni, de azért próbálkoznak, aljaskodnak a végtelenségig. Tisztában vannak vele, hogy a magyarok egyáltalán nem hülyék. Azért ragaszkodnak Orbánhoz, mert az ő tisztességéhez, hitelességéhez nem fér kétség. Megvan iránta a bizalom, mert számtalanszor bebizonyította, hogy ő a magyarok érdekeit védi, képviseli, ellentétben a becstelen magyar gyurcsányista baloldallal és az Unió elitjének senki által meg nem választott, ezért a mélyállam, másképpen a nemzetközi nagytőke érdekeit védő gazembereivel.

Gyurcsány egyébként példás demokrataként ügyelt rá, hogy beszédét csak a meghívottak hallgathassák meg, a sajtót ugyanis kizárták az ő és (nagy)asszonya beszédéről. – „Levegőt!” – kiálltja versében József Attila.

Bizony sokaknak kéne levegő azok után, hogy Gyurcsány és pórázon vezetett, folyamatosan lilákat sikoltozó Klárikája rendszeresen Orbánt oktatja jogállamiságról, szólás- és sajtószabadságról, az igazságszolgáltatás függetlenségéről, miközben haveri bírái: Vasvári Csaba és Matusik Tamás az amerikai nagykövethez mennek raportra a Böszme ordító hallgatása mellett.

Mert mivel is vezethette a kongresszuson az övéit Gyurcsány titkolt beszédében, mint Orbán hazug sározásával.

Legutóbb például azt mondta róla a Facebookon, hogy „Álnok hazug, mint a viccbéli farkas”.

Hogy miért beszél szerinte össze-vissza a kormányfő? Azért, mert ami jó a magyaroknak, például a csirkefarhát árán ársapkát tartani, azt a kormányfő támogatja. Az orosz gázon lévő ársapkát viszont elutasítja, mert az rossz nekik.

 

Gyurcsány pedig ezt fordítva gondolja. Ami rossz a magyaroknak, azt naná, hogy támogatja. Emellett persze csak annyi érve van, hogy az európai országok ezt akarják. Ám ez neki elég ahhoz, hogy ízlelőbimbóival újból kifényesítse hátsó felüket. Gyorsan hozzá téve, hogy „ez [Orbán] jutott” a magyaroknak. Aztán azonnal meghúzogatja orruk előtt a mézesmadzagját. „Juthatna más is, ha tesztek érte. Tegyetek!”

Nyalogassa, akinek van hozzá gusztusa.

 

A Tórából való a gyilkos Káin és az áldozat Ábel története. A testvérgyilkosság erkölcsi felelősségvállalásra tanít. Arra hívja fel a figyelmet, hogy nem mindent szabad, amit lehet.

Gyurcsány azonban magasról tesz az erkölcsi felelősségvállalásra.

Mert egyikről sincs fogalma se.

Se az erkölcsről, sem pedig a felelősségvállalásról.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére