Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány puccskísérletnek merte nevezni 2006 októberét

Horváth K. József

2021.06.28. 14:40

A Gyurcsány–Dobrev házaspár országjárása során nemcsak magyarellenes kampányát járatja csúcsra, hanem újratöltötte történelemhamisító szenvedélyét is.

 

Legutóbb Dunaújvárosban állt elő vérlázító változattal Gyurcsány Ferenc a 2006-os véres utcai eseményekkel kapcsolatban. „2006-ban előkészített, szervezett módon, amely előkészítés és szervezés mögött a mai kormánypárt áll, Magyarország törvényes kormánya ellen puccskísérlet zajlott” – mondta a Böszme. Ami még szomorúbb, elfogult és megvezetett hallgatósága meg is tapsolta.

Ugye, az úgy szokott lenni, ha egy ellenzéki erő puccskísérletre vetemedik, akkor az utcára hívja szimpatizánsait, s az 1956-os „ellenforradalom” kirobbanásáról annak 50. évfordulóján tart nekik egy emlékező ünnepi nagygyűlést.

A puccskísérletre a békés polgárok szépen felöltözve, egymást karon fogva sétáltak a helyszínre. Az emelkedett hangulatú összejövetel végén aztán szépen elindultak hazafelé. A puccskísérletet úgy akarták végrehajtani, hogy magukra „csalták” az azonosító jelzés nélkül felsorakozott, nem mindig magyar nyelven megszólaló rendőröket, és ellenállás nélkül tűrték, amint agyba-főbe verik őket, lovasrohamot vezényelnek ellenük, s fejmagasságban gumilövedékekkel veszik célba őket.

A „puccsisták” másik csoportja megkérte a rendőröket, hogy zárják be őket a Magyar Rádió udvarára, és alkalmazzanak erőszakot velük szemben. A puccsisták általában, de nemcsak ők, az egyszerű emberek is nagyon szeretik, ha megfosztják őket szabadságuktól, s közben jól összeverik őket. A törvényes kormány megdöntésére készülők azt is kérték, hogy legalább 24 órán keresztül tartsák fogva őket, hogy ez idő alatt hátha megérzi Gyurcsány a büdöset, és lemondólevelét hátrahagyva fejvesztve elmenekül.

Hát, ilyen az a puccskísérlet, amellyel Gyurcsány felül akarja írni a 15 évvel ezelőtti tragikus történéseket. Ráadásul a mai kormánypárttal a háttérben, az ő szervezésében.

Egy idő után majd még az is kiderülhet, hogy a Fidesz írta meg az őszödi beszédet

a „hazudtunk, reggel, délben meg este” fordulattal. Legalábbis Gyurcsány ezt szeretné elhitetni a történelmi félmúltunkban kevéssé járatos, de már szavazókorú fiatalokkal. Akik joggal gondolhatják, hogy 2006-ban az ellenzéki Fidesznek akkora befolyása volt a politikára, hogy még ezt is meg tudta szervezni.

„Egy lószart, mama” – folytathatnánk az idézgetést az őszödi beszédből. De a Fidesznek nemcsak ereje nem volt hozzá, hanem – ami fontosabb – etikailag ez olyan vállalhatatlan, demokráciaellenes cselekedet lett volna, hogy ab ovo ki is zárja ennek megtörténtét. Ellentétben Gyurcsánnyal, aki nemcsak gondolni mer ilyen aljasságot, de utcafórumán nyilvánosságra is hozza. Persze: rossz az, aki rosszra gondol.

Szóval előre kitervelt történelemhamisítással állhatunk itt szemben, amelynek szinte biztos, hogy lesz még folytatása.

Mint megírtuk, Sajószentpéteren Gyurcsány – egy tüntető zavarát kihasználva – azt állította, hogy semmi baj nem volt az ő kormányzásával. Pár nappal korábban Dobrev Klára pedig azt merte mondani, hogy a 2006 október 23-án történt rendőrtámadásban több rendőr sérült meg, mint békésen emlékező polgár.

Nincs ebben semmi meglepő.

A szemkilövetőnek minden ráfér az arcára.

Szerencsére a józan magyarok milliói tisztában vannak vele: Feri király meztelen.

(A kérdéses rész a felvételen a 11. perctől látható.)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Újabb Momentumos kamu, már a matek oktatásnál is a társadalmi igazságosság a legfontosabb

Ezúttal a momentumos Hajnal Miklós ferdítette el a valóságot a közösségi oldalán. Olyan professzort akarnak felvenni egy egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Az illegális migráció miatt megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését.

18 éves lett a Jobbik, balra át!

18 éves lett a Jobbik, balra át!

Köszöntsük nagykorúsága alkalmából Magyarország legelvtelenebb pártját.

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Társadalmi igazságossággal foglalkozó matektanár kerestetik!

Olyan professzort akarnak felvenni az egyetemre, aki a leírás szerint kulturálisan érzékeny és fenntartható matematikai pedagógiát követ. Fontos, hogy az állásra jelentkezők foglalkozzanak a méltányossággal és a társadalmi igazságossággal – a matematikai elvek és számok ismerete mostanra a jelek szerint másodrendűvé vált.

Ferenc pápa a földközi-tengeri migrációs helyzet megoldására szólított fel

Ferenc pápa arra kérte a nemzetközi közösséget vasárnap: vessen véget annak a gyakorlatnak, hogy a Földközi-tengeren megmentett migránsokat visszaküldi Líbiába és más, nem biztonságos országokba, ahol szavai szerint „embertelen erőszaknak” vannak kitéve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére