Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány no-go zónájából nem kérnek a magyarok

Horváth K. József

2021.07.28. 14:35

Amikor az ember nyaralás végén fölteszi magának a kérdést, hogy mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt egy hétben, gondolkodás nélkül a hajdúszoboszlói strand Prémium Zónája jut eszébe.

 

Itt a jót még jobbá, még szebbé tették, s olyan kényelem fogadja a látogatókat, hogy nem akar hinni a szemének. Az árat pedig messze felülmúlja a kereslet. Mert igaz, hogy a strandbelépőt itt még egyszer ki kell fizetni, de hogy ezt boldogan megteszik a fürdőzők, mi sem bizonyítja jobban, hogy szombaton egy órával a Prémium Zóna nyitása után már nem lehetett jegyet kapni oda.

Ez az az a büdös nagy szegénység, amellyel a gyurcsányista baloldal nem győzi hergelni az embereket, hogy gerjedjenek, lázadjanak az Orbán-kormány ellen.

Ha rápillantunk a térképre, akkor Brüsszeltől Berlinig, Párizstól Stockholmig, Londontól Marseille-ig no-go zónákra figyelmeztetik a turistákat, olyan városrészekre, ahova nem tanácsos bemenni – még a rendőröknek sem nagyon – az elsősorban a migránsok diktálta belső törvények miatt.

Hajdúszoboszlón pedig besétálunk a jóba, a gyönyörűen fejlődő strandra, ahol az idén megnyílt Prémium Zónába azért nem tudunk bemenni, mert tódulnak oda az emberek.

De hasonló a helyzet a Balatonon is. Kissé nevetséges, hogy a szocik a Balatonban fürdőző magyarokat azzal hergelik, hogy reklámszalagot húz egy repülőgép olyan szöveggel, hogy „Szabad strandot mindenkinek – MSZP”. A strandolók hangos kacagása, sikítozása, játékos fröcskölése akaratlanul is fityiszt mutat az ostoba reklámozóknak. Már csak azért is, mert körbe a Balatonon több mint 50 szabadstrand várja a fürdőzőket. Kunhalmi Ágikáék nyitott kapukat döngetnek.

És hogy Gyurcsány Ferenc se maradjon ki a hergelők sorából, külön videót forgatott arról, hogy milyen rémisztően magasak az árak a tóparton. Nyilván erről is Orbán tehet. De ha majd ők lesznek kormányon, akkor jöhetnek a magyarok a Balatonra, s fürödhetnek – víz helyett – Fletóék levében.

El kell szomorítani Ferencet, mert úgy fest, a nyaralók nem olvassák a Demokratikus Koalíció közleményeit. Tudják ugyanis, hogy mindez túlzás.

Nyár van, végre szabadság, és felhőtlenül élvezik, mert meg tudják fizetni, s nem hagyják elrontani a kedvüket rosszindulatú propagandaanyagokkal. Ha igazat mondanának ezek a gyurcsányista hiénák, akkor lehűtenék a nyaralás után vágyakozók kedélyét. A tapasztalatok azonban mást mutatnak. A nyaralók nem szidják a kormányt, mert tudják, hogy a magunk választotta piacgazdaságban az árakat a piac határozza meg, nem Orbán Viktor.

Persze mindegy, mit mond jó Gyurcsányunk, a rajongóin kívül úgysem hisz neki senki. A magyarok meg az idén is olyan nagy számban keresik fel a magyar tengert és a többi üdülőhelyünket, hogy öröm nézni.

Ezek a mi Prémium Zónáink. Gyurcsányék no-go zónájából pedig köszönik szépen, de nem kérnek a magyarok. Kínjában a baloldal nagy támogatója, Lengyel László is csak nevet rajta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére