Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány mutogat Orbánra, hogy skorpió, közben ő „készülődik”

Horváth K. József

2022.08.27. 16:00

Talán nem ünneprontás, ha szombaton futunk még egy kört – Ujhelyi kijelentésével élve – a „mocsoksággal” kapcsolatban. Hozzáillesztjük a „hazugságot” is, mert sok esetben a baloldaliak a hazugságaik elfedésére használják a mocsokság kifejezést.

Tegnapi cikkünkben írtuk, hogy Ujhelyi mocsokságnak nevezte Gulyás Gergely azon kijelentését, hogy „az Európai Unióban az ellenzéket képviselő EP képviselők a kormány meg a társadalom ellen dolgoznak. Azért dolgoznak, hogy ne jöjjön pénz.” Leírtuk azt is, hogy Ujhelyi hogyan vallotta be, hogy ő is ezt csinálja.

Azt ugye nem merte mondani, hogy Gulyás hazudik, mert tisztában van vele, hogy igazat mond. Épp maga igazolta azt saját tárgyalási gyakorlatával, ezért aztán maradt a támadás. A sárdobálás, amit az övéi bevesznek, s éltetik Pityut, hogy jól megmondta, a politikai paletta másik felén meg csak legyintenek rá mondván, nem tud kibújni a bőréből. Azzal jutott odáig a politikában, ameddig jutott. Gyurcsány maga mondta kormányáról, aminek Ujhelyi is tagja volt, hogy „hazudtunk reggel, délben megy este.”

Vagy itt van a tegnap este az ATV Egyenes beszédében nyilatkozó zsidólistázó Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke, Gyurcsány szoros szövetségese. A mi jó Marcink lényegében lehazugozta Navracsis Tibor uniós ügyeket vivő minisztert, aki 98,9 százalékre valószínűsítette az Unió és hazánk közötti megállapodás létrejöttét Ez nekünk alapból járó, de mondva csinált okokkal visszatartott helyreállítási alap pénzeinek folyósításával jár együtt. Erre mondja Gyöngyösi: „A megállapodás a kormány és Bizottság között nemhogy nincs a küszöbön, egyáltalán nem látszik az, hogy itt bármiféle megállapodás körvonalazódna.” Ugye magyar létére önmagában mocsokság ilyet mondani, ám a következő pillanatban ő maga bizonyította be, hogy hazugság is. Kijelentette: „A tartalmáról továbbra sem tudunk semmit.” Tehát olyan dologról mondott negatív véleményt, amiről fogalma sincs.

Ott van továbbá Balázs Péter volt szoci uniós biztos mocsoksága, aki a Klubrádióban beszél az uniós pénzek sorsáról. Szerinte „az Uniónak is színt kell vallania, hogy tud és akar-e feltételeket érvényesíteni.” Balázs nagyon is tisztában van vele, hogy az Unió jogállamisági eljárása teljesen önkényes, független az írott jogtól, miközben Orbánék minden kritériumnak megfelelő választ adtak nekik. Tehát nekik már régen fizetniük kellett volna. Az Unió ugyanis egyszer sem mondta, hogy a magyar válaszok nem megfelelők, de sosem jogi, mindig ideológiai érvek alapján újabbakat és újabbakat kért. Itt is tetten érhetjük tehát a hazugság és a mocsokság kettősségét.

A koronát az egész „mocsokság, hazugság” történetre természetesen Gyurcsány teszi föl, amikor a béka és a skorpió meséjét az Orbán-kormányra fókuszálja, mondván: „Mese azoknak, akik nem értik Orbánt, a Fideszt, a kormányt.”

Holott tudja, épp a baloldal az a skorpiófajta, aki meg sem ígéri a békának, hogy nem szúrja le a túlparton, mégis a bizalmába akar férkőzni. A szemükbe vágja, hogy nem kell rezsicsökkentés, nem szavazták meg az ársapkákat, pártolják a háborús szankciókat, Orbánt akár zsarolással, erőszakkal, külföldi segítséggel is szíves örömest megbuktatnák, a jogállamiság jegyében, természetesen. „Készülünk”, ismételgeti a Böszme naponta, ugye?

Más országban ezek a szúrások akár külön-külön is halálosak lehetnek. Magyarországon azonban aligha.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsonynak vállalnia kell a felelősséget a dollárbaloldal külföldi kampánytámogatása miatt

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában legalábbis erre szólította fel a főpolgármestert.

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást

Petr Pavel kapta a voksok 58,3 százalékát, míg Andrej Babiš 41,68 százalékot kapott. A választási részvétel meghaladta a 70 százalékot, ami új rekordot jelent. Pavel mintegy 3,4 millió szavazatot kapott, míg Babiš egymillióval kevesebbet.

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Az Origo szerint fordulat állhat be a nyomozásban azzal, hogy görög sajtóértesülések alapján Pier Antonio Panzeri volt szocialista EP-képviselő 10 újabb korrupt politikus megnevezésére készül.

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

A baloldal megmondta, hogyha mandátumot kap, akkor együtt úszik a nemzetközi közösséggel. Azt fogja tenni, amit a többiek, durvábban fogalmazva: azt fogja tenni, amit mondanak nekik. Mi pedig azt mondtuk, hogy van magyar nemzeti érdek. Így 2022-ben az emberek valójában háború és béke között választottak. És a békét választották – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

Von der Leyen: Nem térhetünk vissza az orosz energiafüggőséghez

Semmilyen körülmények között nem térhetünk vissza az orosz fosszilis energiahordozóktól való függőséghez – szögezte le Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a német, ellenzéki, jobbközép Kereszténydemokrata Unió (CDU) düsseldorfi újévi fogadásán szombaton.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére