Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány meztelen igazsága: Révész Máriusz vérző feje

Horváth K. József

2021.09.29. 19:00

Érdekes történet Ráczné Földi Judité, a DK elnökségi tagjáé. Bemutatja, hogy a hatalom megszerzése érdekében a gyurcsányisták még a hazugság intézményesítését is vállalják, hogy az általuk a székesfehérvári körzetben esélyesnek tartott képviselőjelöltjüket ne lőhesse ki a versenyből Tóth Bertalan és Karácsony Gergely.

 

Halkan kérdezem, nincs más tisztességes, egyben esélyes jelölt a DK-s almáriumban? A falazóbrigád élére természetesen Gyurcsány Ferenc állt, aki a minap a megtámadott Földi Judittal közös képet tett közzé Facebook-oldalán.

A Válasz Online adatai alapján ugyanis Tóth Bertalan és Karácsony azt kérte a DK-tól, hogy álljanak el az offshore-ügyben érintett Ráczné támogatásától. Ráczné ugyanis 2021. július 26-án aláírt egy előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatot, amelyben úgy nyilatkozik: nincs offshore vállalkozás az ő vagy a családja tulajdonában. Ami látszólag akár igaznak is tekinthető, mert – a néhány héttel korábban leadott életrajza szerint – érdekes módon aznap, tehát ugyancsak július 26-án kiszállt az általa vezetett Alba Autómosó Kft.-ből. Ez a cég egy olyan, az USA Delaware államába, offshore helyszínre bejegyzett vállalkozás (Minos King Global Business LLC), amelynek ő az aláírási joggal rendelkező képviselője. Vagyis a hatályos magyar cégjegyzékből ezáltal eltűnt a Ráczné által hagyott offshore-nyom. Csakhogy a hivatalos szlovák nyilvántartásban máig őt szerepeltetik a Közép-Európában aktív vállalkozás képviselőjeként.

Az aláírási jogot nem, csak a tulajdont tagadó átlátszó magyarázat azonban az DK-t, így Gyurcsányt sem zavarja, sőt. Elkészült a közös fotójuk is Gyurcsánnyal, mintegy jelezve a világnak, hogy Ráczné az ő embere, aki őt bántja, az az oroszlán bajszát húzogatja.

Vadai Ágnes közben harciasan kijelentette, nincs szükség házmestertempóra, Dobrev Klára pedig jelezte, beszélt Rácznéval, aki azt mondta, hogy a vád alaptalan, ezért jogi lépéseket tesz. Barkóczi Balázs DK-szóvivő megerősítette a szavait, mondván, Ráczné Földi Juditnak semmi köze a fenti offshore céghez.

A látszólagos pontot az Országos Előválasztási Bizottság tette fel az i-re. A véletlenül korábban szintén a DK színeiben országgyűlési képviselőként induló, de csúfos vereséget szenvedő Magyar György ügyvéd által vezetett testület egy pillanat alatt „tisztázta” Rácznét az MSZP és a Párbeszéd vádjai alól. Hivatalosan a bizottságot alkotó baloldali Gyurcsány-koalíció hat pártja döntött, ám ellenszavazatot csak az MSZP és a Párbeszéd adott le. Így nagy hangon ki lehetett hirdetni a kétharmados győzelmet. Ami ugyan nem felel meg a dokumentált igazságnak, a többségi hamis akaratnak viszont annál inkább. Mi több, kiadtak egy olyan közleményt, amely arcátlanságával párját ritkítja a jogállamiságért elszántan harcoló baloldaliak körében is. „Bocsánatkéréssel tartoznak mindazok, akik a demokrácia legalapvetőbb szabályát figyelmen kívül hagyva még a vizsgálat előtt, a tények ismerete nélkül Földi Judit visszaléptetését követelték. Különösen vonatkozik ez a hamis vádakat visszatérően nagy nyilvánosság előtt megfogalmazó Karácsony Gergelyre és Tóth Bertalanra.”

Elképesztő, nem? Félreértés ne essék, számomra egyáltalán nem rokonszenves az MSZP és a Párbeszéd politikája, sem személy szerint Tóth Bertalan és Karácsony Gergely. Ebben az esetben nem is róluk van szó, hanem az igazság érvényesüléséről vagy annak elhallgatásáról. A demokrácia létezésének alapfeltételeiről. Itt csenghet a fülünkbe a 15 éve nyilvánosságra került őszödi beszéd néhány szégyenteljes megállapítása a trükkök százairól, meg hogy „hazudtunk reggel, éjjel meg este”.

Ez az aktuális falazás, a DK „igazságbeszédeinek” ebben is kitapintható természetrajza. Gyurcsány Rácznékkal, Gy. Némethekkel, Dobrevekkel vagy éppen Karácsonnyal karöltve a szörnyű múltat akarja visszahozni. Az a meztelen igazság, amely a korábban Ráczné érdekeltségébe tartozó Alba Autómosó Kft. által ma is üzemeltetett sztriptízbárban látható, csak a látszat, az intézményes falazás egyik eszköze. A valódi meztelen igazság az, amelyet Révész Máriusznak a 2006. október 23-án Gyurcsány rendőrei által összevert vérző feje tár elénk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert szállít tavasszal Ukrajnának, hogy segítse az orosz repülő-, rakéta- és dróntámadások elleni védelemben – közölte pénteken a francia védelmi tárca.

Biden ajánlatot tett Putyinnak a békéért, a NOB elítéli az ukrán bojkottfenyegetést

Biden ajánlatot tett Putyinnak a békéért, a NOB elítéli az ukrán bojkottfenyegetést

Megfigyelő léggömböt észleltek az USA légtere fölött, elhalasztja kínai útját Antony Blinken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére