Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány méretes történelemhamisítása Sajószentpéteren

Horváth K József

2021.06.25. 13:30

A történelemhamisítás iskolapéldáját mutatta be Gyurcsány Ferenc a Sajószentpéteren tartott utcafórumán, amelynek felvételét Facebook-oldalán tette közzé.

„Azt fogja csinálni, azt fogja folytatni, ami te a politikában” – mondta egy idősebb úr Gyurcsány Ferencnek, aki „barátkozós” beszélgetésbe kezdett az ellene felsorakozó sajószentpéteri Fidesz-szimpatizánsokkal.

„És mi volt azzal a baja?” – kérdezett vissza a Böszme provokatívan.

„Semmi” – válaszolta az úr zavartan.

„Hát ha semmi, akkor örüljön neki, drága barátom!” – ütötte le Gyurcsány azonnal a magas labdát, győzelemittas vigyorral a képén. Az úr magyarázatára azonban nem maradt idő, mert megvágták a felvételt.

A DK elnökének hirtelen kommunikációs támadásától meglepett úr Gyurcsány számára kedvező válasza nyilván a helyzet váratlanságából fakadt. Ellenkező esetben nem ment volna ki sokadmagával tüntetni Gyurcsány ellen.

A „semmi” elfogadása ezúttal is Gyurcsányt minősíti. Már hogy lenne semmi az, hogy 2006-ban még a saját párttársai elől is eltitkolt gazdasági adatokkal sikerült csak megnyernie a választásokat.

A „semmit” csak Őszödön ismerte el: „Hazudtunk reggel, délben meg este”, „trükkök százai” és a többi. Hogy a 2006. október 23-ai békés tüntetés után történt véres eseményekről ne is beszéljünk.

Nyilvánvaló, hogy csalással nyertek választást 2006-ban, és ez Gyurcsánynak semmi.

15 év telt el azóta, a fiatal szavazók százezreinek pedig nincs tapasztalatuk az akkori valóságról, hiszen három-négy évesek voltak csupán. Az előre kitervelt történelemhamisítással pedig azt lehet hazudni nekik, kihasználva egy idős úr meglepetését, amit Gyurcsány akar. A Facebook-videókat ugyanis kevésbé nézik az idősebbek, annál inkább a fiatalok.

Hitvese, Dobrev Klára ugyancsak a történelemhamisítás útján masírozott a minap, amikor arról beszélt, hogy 2006. október 23-án több rendőr sebesült meg a békés tüntetőkre való rendőri rárontás – lovasroham, szemkilövetés, kardlapozás – közben, mint tüntető.

Ami nem igaz. Mondhatni aljas hazugság, a Klára-féle szőrfelállító mosollyal kevert negédességgel leöntve.

A költő azt mondja erre:

„A semmi ágán ül szivem, / kis teste hangtalan vacog, / köréje gyűlnek szeliden / s nézik, nézik a csillagok.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Önkéntesség Világnapja

Önkéntesség Világnapja

Az Önkéntesség Világnapja alkalmából Orbán Viktor kilenc új képet töltött fel Facebook-oldalára az adventi készülődésről. Egy önálló videót pedig a Bazilika környékén zajló adventről.

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Napi izgalmak, varsói tanácskozás, kukkol a Facebook, semleges mosdók terítéken

Konzervatív pártvezetők tanácskozása Varsóban, megosztja adatainkat a Facebook és a WhatsApp, gendersemleges mellékhelyiségeket vezetnek be Chicagóban diákoknak.

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Európai konzervatív vezetők: az EU szabad és egyenlő nemzetállamokból áll

Az Európai Unió (EU) szabad és egyenlő nemzetállamokból áll, őket számos szoros együttműködési terület köt össze, Európa pedig csak az ilyen együttműködési modell révén menthető meg további válságoktól és feszültségektől – szögezték le az európai konzervatív pártok vezetői a szombati varsói konferenciájukat záró közös nyilatkozatban.

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére