Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány megint a Karmelitába készül

Horváth K. József

2022.07.13. 15:40

Gyurcsány már megint készül. Hogy mire, nem kérdés. Nem tud a fenekén megülni. Talán unja Klárikát. Úgy érzi, neki a Karmelitában a helye.

 

Mire föl? Mert ő a Gyurcsány? Mert ő úgy képzeli, hogy törvényen felül áll? Mert neki és csakis neki tilos választáson nyerni ahhoz, hogy kormányfő legyen? Neki csak puccsolni lehet, ahogy Medgyessyvel is megtette? Vagy a magyarokkal, akik elől eldugta a gazdaság tényleges állapotát bemutató adatokat, hogy az emberek a jólét reményében újraválasszák? Aztán meg coki? Inkább lemondok, nehogy elzavarjanak?

És ez a Gyurcsány meri azt írni, hogy Orbán becsapta a választókat? Hogy a miniszterelnök háborúzik a becsapott szavazókkal?

Mai 25 szavas Facebook-posztjában Gyurcsány összes alávalósága benne van.

A háború számára nem szörnyűség, aminek már régen véget kellett volna vetni, ahogy a békepárti Orbán nap nap után mondja. Számára a háború eszköz. Eszköz, méghozzá saját háborújához, amit a kormány ellen vív. Lövése nincs arról, hogy lehetne törvényesen választott kormányfővé válni, nem is volt soha. Csak a fúrás, a faragás, a háttéralkuk, a külső erők számítanak, akik majd felteszik őt a trónra.

Közben sorra bukja az időközi választásokat is. Amiért persze nem ő a felelős, hanem nyilván Orbán, mert győz.

Ő azt sziszegi: „Háború a becsapott választókkal.” Azokkal ugye, akik mindent megkaptak, amit megígértek nekik 12 éven keresztül. Legutóbb éppen a napokban utalt csinos nyugdíjkiegészítést a kormány.

Azt is lódítja: hogy „Háború Európával.” Azzal az Unióval, amelyik most hirdetett energia-veszélyhelyzetet. Azzal az Unióval „háborúzik”, amely már most tudja, hogy az ukrajnai háború elleni szankciók miatt nem lesz elegendő gáz ősszel-télen, s az emberek fagyoskodni fognak, s óriási gazdasági visszaesés is várható. Orbán pedig a magyarok érdekében ellenáll. Vigyáz a biztonságukra, a munkahelyekre, a megszokott életminőségükre. Ez a bűne.

„Háború az ellenzékkel” – írja Gyurcsány.

Kérdezem: nem inkább az ellenzék háborúzik a kormánnyal? Ugyanis azt a kabinetet támadják ezerrel, amely az emberek érdekeit védi. Épeszű gondolat pedig nuku.

Írja még: „Mindenki ellenség. Nincs ilyen ország. Nincs ilyen kormány.”

Tényleg?

Nem egyenlő ez az emberek hülyének nézésével? Az emberek ugyanis ritkán választanak önszántukból ellenséget vezetőjüknek. Főleg ötször, ebből négyszer kétharmaddal.

 

Az emberek az olyanokat inkább elutasítják, akiknek ellensége maga a nép, a valóság, a biztonság, a béke.

Lehet azt sulykolni, hogy Orbán rossz, Gyurcsány meg jó.

 

De az emberek csak azt veszik be, ami nekik tényleg jó.
Ilyennel pedig Gyurcsány még életében nem állt elő.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

A brüsszeli elhibázott szankciók miatt megszüntetett benzinárstop feloldása után megnéztük, hogyan állnak az uniós rangsorban a hazai üzemanyagárak. Árstop nélkül is kedvezőek.

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

A globális fegyvereladások 2021-ben közel két százalékkal nőttek az ukrajnai háború előtt.

Orbán Viktor: A szankciós benzinárakból elvonjuk az extraprofitot

Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk – írta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalán.

Együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány

Átfogó együttműködési programot indított az energiaellátás biztosítására a brit és az amerikai kormány. A kezdeményezést, amelynek keretében az Egyesült Államok már jövőre jelentősen megemelt mennyiségű cseppfolyósított földgázt (LNG) szállít Nagy-Britanniának, Rishi Sunak brit miniszterelnök és Joe Biden amerikai elnök jelentette be szerdai közös nyilatkozatában.

Megszűnik a benzinárstop

Megszűnik a benzinárstop

A hírt Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója jelentette be a kedd esti Kormányinfón.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére