Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány megfertőződött, hergelőkommandója pedig ismét megbukott

Horváth K. József

2021.09.05. 15:40

Gyurcsány Ferenc koronavírus-fertőzést kapott.

A hírtől ma már a kormány eredményes védekezése miatt nem dől össze a világ, aki ugyanis be van oltva, ami ellen a Gyurcsány irányította kampány annyit erőlködött az év első felében, az nincs veszélyben. Facebookján így ír: „Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van.”

A tényekhez tartozik, hogy ezt a szakmai állítást senki nem vonta kétségbe a gyurcsányistákon kívül, akik a mai napig mindent elkövetnek, hogy a még oltatlan kb. 1,7-1,8 millió embert bizonytalanságban tartsák, s hogy az érintett háziorvosok közül is sokan a mai napig nem foglalnak állást, ha a páciensek megkérdezik tőlük: oltassák-e be magukat vagy se? Pedig ők is pontosan tudják, hogy a beoltottak között 0,2 százalékos az újra fertőződési arány, azaz 500 emberből 1 fertőződik meg ismét.

Sajnos Gyurcsány is belekerült a beoltottan is megfertőződött kivételek közé, de mint látjuk, a baj valóban nem súlyos. Épp olyan, ahogy a kormány egészségügyi szakmai stábjának tagjai állították, amit a gyurcsányisták folyamatosan szapulnak a mai napig.

Emlékezhetünk, Dobrev Klára már márciusban elkapta a vírust, komoly tüneteket produkálva, amikor éppen szintén az országot járta. Hogy megfertőzőtt-e valakit, arról nincsenek hírek, de arról vannak, hogy országjárása idején bizony volt DK-s elhunytja a járványnak. Például Utassy Éva, akivel találkozott is Gyurcsányné.

Vagy gondoljunk a koronavírusban elhunyt DK-s aktivista, Penz Andrásra, akinek felesége is boldog lenne, ha férje felvette volna a két oltást, s még mindig élne, ahogy házastársa is beoltatta magát. Ráadásul Sinopharmmal, amely ellen Pentz András Gyurcsány irányításával erőteljesen kampányolt Facebook oldalán. Ő is kiegyezne azzal, ha férjének most még lehetne enyhe fejfájása és kis hőemelkedése. De már nem lehet, mert ő olyan komolyan vette a pártfeladatot, hogy életével fizetett érte.

A pandémia számos lehetőséget kínált a baloldalnak, hogy álljon az egészség oldalára, teljes mellszélességgel küzdjön azért, hogy aki még nem vette fel az oltást, az tegye meg. Hogy aki úgy érzi, hogy szüksége van a harmadik oltásra, az adassa be magának. Hogy segítsen az iskolába menő gyerekek szüleinek a már lezárult kampány eredményességénél nagyobb számú diák beoltatásában. Hogy esetleg vesse föl az egészségügyiseken kívüli, sok emberrel kapcsolatba kerülő cégek dolgozóinak kötelező jellegű oltását. Még ezekhez hasonlót sem lehet hallani egyetlen baloldali megszólalótól sem.

Nincs olyan Coviddal foglalkozó baloldali tévéműsor, hogy Falus Ferenc, volt országos tisztifőorvos, vagy a DK-s Komáromi Zoltán ne próbálná meg minden „szakmai” energiáját latba vetni azért, hogy elbizonytalanítsa a magyarokat az oltás felvételével kapcsolatban. Ahogy Pusztai Erzsébet is megtesz ezért mindent, aki egyébként annyira követeli a hiteles szakmai tájékoztatást, hogy már a látszatra sem figyel, amikor a képernyőn a neve alatt a MoMa alelnöke titulus jelenik meg. Azaz a Modern Magyarországért Párt képviselőjeként szerepelteti magát, ami hivatalosan két éve meg is szűnt.

Szeretném leszögezni, teljes gyógyulást kívánok Gyurcsány Ferencnek. Az azonban minimális elvárás volna az ismét kormányrúdhoz kívánkozó politikussal és koalíciójával szemben, hogy az emberek életét, egészségét ne tegye kampánytémává a továbbiakban, ha már eddig elkövette e jóvátehetetlen bűnt. Ne kampányoljon a kínai vakcina ellen, mert sokszázezer ember ennek a vakcinának köszönheti az életét, hogy van esélye a 3. oltás felvételére.

Még Gyurcsánynak is tudomásul kellene vennie, hisz saját példája is ezt igazolja, hogy a vírus elleni hatékony fegyver egyedül az oltás, nem pedig a korlátozások, amit a hergelőkommandója nagy hangon követel.

Csak bőven rendelkezésre álló vakcinák oltása révén élhetünk olyan szabadon már most, ahogy sok nyugati országban még csak szeretnének.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére