Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Horváth K József

2021.05.16. 17:00

Csodálkozva olvasom Gyurcsány bejegyzéseit a közösségi oldalán, amelyekben nem válaszol Orbán Viktornak, így hallgatásával elismeri a kormányfő igazát.

magaslabdát dobott föl neki. Ezt mondta: „Teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar baloldal a járványügyben csúfosan leszerepelt, túlságosan messzire mentek, nem segítettek, hanem csak ártottak. Szerintem egy járványhelyzetben a védekezés nemzeti ügy, ilyenkor abban nem részt venni több, mint hiba. Ilyenkor kamuvideókat gyártani több, mint hiba, embereket lebeszélni az oltásról, bizalmatlanságot gerjeszteni egyes vakcinafajtákkal szemben több, mint hiba. Tehát azt hiszem, hogy erről nem érdemes többet beszélni, azt kell megjegyeznünk mindannyiunknak, ha baj van, a baloldalra nem lehet számítani.”

Gyurcsány hallgatását nehéz másként értelmezni, mint beleegyezést a kormányfő által elmondottakba.

Vagyis Gyurcsány egyetért azzal, hogy a baloldal a járványügyben csúfosan leszerepelt. Nem segített, hanem csak ártott.

Rábólintott arra is, hogy a járványhelyzet nemzeti ügy, abban részt nem venni több, mint hiba.

Belegyezését adta abba is, hogy ilyenkor kamuvideókat gyártani több, mint hiba.

És abba is, hogy embereket lebeszélni az oltásról, bizalmatlanságot gerjeszteni egyes vakcinafajtákkal szemben szintén több, mint hiba.

És ezután csodálkozik, hogy nem fért fel arra a vonatra, amelyen népszerű és hiteles emberek – például Csányi Sándor, Csisztu Zsuzsa, Nagy Feró és sokan mások – a józan ész szavának meghallására, oltakozásra bíztatták a magyarokat.

Így aztán – savanyú a szőlő alapon – elkészítette saját oltásra bíztató videóját, miközben az irányításával működő teljes Gyurcsány-koalíció még mindig a zavarkeltésben, a bizonytalanság erősítésében érdekelt, s egyes vakcinafajtákkal szembeni bizalmatlanság gerjesztésében leli örömét.

Nincs okunk kételkedni Orbán Viktor megállapításának helyénvalóságában. Ez a baloldali magatartás, hogy a járványban nem segítettek, csak ártottak, valóban több mint hiba, ez nagyon nagy bűn. Az eredeti szállóige ugyanis így szól: „Ez több, mint bűn, hiba.” Ha pedig valami a hibánál is súlyosabb, az a nagyon nagy bűn.

A nagyon nagy bűnnel mindenhol csak ártani lehet. A járványelleni védekezés akadályozásával pedig különösen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Portugália–Franciaország

A 888 megmondja a tutit: Portugália–Franciaország

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Portugália–Franciaország.

Áder János aláírta a pedofilellenes törvényt

Közleményt adott ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajtóigazgatósága a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló törvény aláírásáról.

Éles váltás: Karácsony hirtelen kritikus lett a bevándorlókkal szemben

Igaz, 2018-ban és 2019-ben Karácsony Gergely még önkormányzati bérlakásokba költöztette volna a migránsokat, néhány napja azonban a Die Welt német napilapnak úgy nyilatkozott, hogy a gazdasági migránsok nagy része nem felel meg nekünk.

Több pénzből, kevesebb fejlesztéssel épül a Blaha, hála Karácsonynak

Több pénzből, kevesebb fejlesztéssel épül a Blaha, hála Karácsonynak

A terveket Karácsony Gergely és csapata készen vette át Tarlós Istvántól, és még a források is megvoltak a felújításokra. Most azonban kiderült, hogy addig variáltak és halogattak, míg csak jelentős többletköltségekkel indulhat meg a tér felújítása.

Kukorelly nem várja, hogy normális legyen a Fidesz

Az esti német–magyar meccs előtt Kukorelly Endre íróról jutott eszembe a mondás: alamuszi macska nagyot ugrik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére