Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány bevallotta, kormányzásra készül. Ne!

Horváth K. József

2022.09.04. 13:30

Gyurcsány végre előjött a farbával, mai bejegyzésében belemondta az arcunkba: „A Demokratikus Koalíció arra készül, hogy vezesse az országot.”

 

Persze a sejtelmesen mantrázott „készülünk” szöveg mögötti kormányzási szándék nyilvánvaló volt. Csak az nem, mire alapozza ezt az elszánt fészkelődést.

Normális esetben ugye ott van a választás, de ez a hajó már régen elment. Innen közelítve a dolog 2026-ig nem aktuális.

Hogy mi a másik oldal? Tudjuk jól azt is. Várni arra, hogy az emberek a háború és az uniós szankciók gerjesztette infláció hatására fellázadjanak. Ezért hergel folyamatosan azzal, hogy mindenért Orbán a hibás. Annyira nevetséges, hogy már beszélni sem esik jól róla. De muszáj.

 

Kérdés: Orbán lett volna az, aki nyomására az Unió szankcionálta az orosz kőolaj- és gázexportot, ami tovább növelte a hibás uniós adópolitika miatt már amúgy is megugrott energiaárakat? Orbán intézte el a háborút? Ugyan, kérem.

Az az államférfi, aki a háború kezdete óta a béke pártján áll, akinek e kritikus helyzetben még véletlenül se nyújtott szövetségesi békejobbot Gyurcsány Ferenc? Miközben nem határolódott el azoktól a szövetségeseitől, akik fegyvert, lőszert és katonákat szorgalmaztak Ukrajnába küldeni.

A magyarok tisztánlátása szerencsére töretlen: 78 százalékuk szerint Orbán a béke pártján áll. Ennél csak Ferenc pápáról gondolják nagyobb arányban (83 százalék). Gyurcsányról viszont csak a 33 százalékuk gondolja ugyanezt, 37 százalékuk pedig azt, hogy inkább a háborút támogatja.

A Böszmének hihetetlen tehetsége van ahhoz, hogy félrevezesse az embereket. A szeptemberiálisai egyikén úgy fogalmazott:
„Nekünk fog utat nyitni a történelem, mert mi vagyunk a jobbik oldalon.” Tessék?

Kocsis Máté a magyarokkal együtt másként látja: Facebookján Gyurcsány „versére” ezt válaszolta:
„Elrontod a kormányzást. Nem tudod már, mennyiszer hazudtál. Kiközösíted a határontúli honfitársaidat. Gazember vagy. Lövettél. Gazember vagy. Verettél. Gazember vagy. Te igazán tudod mit jelent a rablóprivatizáció. Az »el lehet innen menni«. »Összecsórt fontok.« »Kurva ország.« Gazember vagy. Terror. Államadósság. Adóemelés. Reggel. Éjjel. Este. Tönkretett ország. Gazember vagy.”

 

És ez az ember – nyilván választások nélkül – kormányra akar kerülni. „Meg fogunk küzdeni és győzni fogunk!” – mondja „trükkök százaival” ezerszer becsapott, jóravaló, idős híveinek. Akik jóhiszeműek és nem tudják, kit támogatnak. A Böszme pedig visszaél naivitásukkal.

Minden megnyilvánulásával azt igazolja, hogy Kocsis Máté joggal mondja Gyurcsánynak, hogy „gazember vagy”.

Egy gazember pedig ne kormányozzon Magyarországon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lavrov: Nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai

Az orosz külügyminiszter azt mondta, hogy az Egyesült Államok és a NATO közvetlen részvevője az ukrajnai konfliktusnak.

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Saját országa Egyesült Államokkal szemben a katari foci vb-n elszenvedett vereségét ünnepelte egy iráni, amikor lelőtték.

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes, a Liverpool egykori legendás válogatott labdarúgója szerint a vb-t rendező országot már-már zaklatják, pedig éppen Nagy-Britanniában is lenne bőven tennivaló az emberi jogok érvényesítése terén. Barnes szerint a nyugati országok szurkolói emberi jogi leckéket adnak a közösségi médiában világbajnokság házigazdájának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére