Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gy. Némethnek tetszik a belvárosi terek mocska, de a vagyonért kapálódzik

Horváth K. József

2022.07.17. 11:00

Gy. Németh Erzsébet DK-s országgyűlési képviselő, volt főpolgármester-helyettesként Gyurcsány városházi jegyellenőre tovább ragozza Gyurcsány hülyeségét a törvénytelen kormányról, miközben amiatt sírdogál, hogy a kormány át akarja helyezni a belváros három közterületét az V. kerületi Önkormányzat fennhatósága alá.

 

Gy. Németh ezzel a DK honlapján tett bejegyzésével elismeri, hogy Podmaniczky, a Széchenyi és a Vörösmarty tér gondozatlan, elhanyagolt, koszos, méltatlan ahhoz, hogy a főváros szívének kirakatai közé tartozzon. Ez pedig teljes mértékben a Karácsony Gergely vezette főpolgármester bűne.

Gy. Németh ugyanis egy árva szót sem ejt amellett, hogy a főpolgármester mennyi pénzt fordított az elmúlt időszakban ezekre a terekre. Nem mutatta be, hogy gondozta, fejlesztette itt a zöldterületeket, hogyan alakított ki új közösségi tereket, hogyan emelte a belvárosi lakosság életminőségét.

Természetesen, ha a főváros csak a kisujját mozdította volna azért, hogy ezeknek a tereknek az állapota méltó legyen Budapesten elfoglalt helyükhöz, akkor biztosan nagy betűkkel posztolta volna ki mindazt a sok elvégzett fejlesztést, amit a Karácsony tett értük. S ami miatt a turisták is még nagyobb számban keresnék föl sétájuk során ezeket a tereket.

 

Neki mindig csak a vagyon számított, s nem a rend, a tisztaság, a fejlődés.

Ugyanezt a gondolatsort erősíti Karácsony Gergely is, amikor azt írja mérges hozzászólásában: „Mégis miért? Mert az V. kerület olyan rohadt jól gazdálkodik a közvagyonnal?”
Ő sem ejt tehát egy kukkot sem az itteni fejlesztésekről, zöldítésekről, ami ugye neki – legalábbis papíron – a szíve csücske.

Hogy vajon miért nem?

Nem kell nagy leleményesség kitalálni: mert nem csináltak semmit, sőt. A kisujjukat sem mozdították ezekért az életminőséget javító fejlesztésekért, de még a terek jó minőségű működtetésért sem. Ha valaki elmegy akár most is a terek valamelyikére, sajnos szemétkupacok sokasága között kell szlalomoznia, vigyázva arra, hogy ne botoljon bele a hajléktalanokba.

 

Gy. Németh nehezményezi, hogy a kormány létrehozná a Budapesti Agglomerációs Tanácsot, amely a budapesti fejlesztésekről fog dönteni, „nyilvánvalóan fideszes többséggel”.

Azt gondolom, utóbbitól a budapestiek csak megkönnyebbülhetnek, mert végre a biciklisávokon, a darázsgarázsokon, rovarhoteleken kívül – hogy az állandósult dugókról ne beszéljünk – végre nekik is jut valami jó Budapest belvárosában.

A főpolgármester regnálásának három év ugyanis fényesen megmutatta, hogy Karácsonyéktól az itt élők semmi jóra nem számíthatnak.

Legfeljebb ilyen sehova nem vezető, duzzogós bejegyzésekre futja, illetve arra, hogy ne tudjanak elszámolni azzal 200 milliárd forinttal, amit Tarlós István nekik a kasszában hagyott.

Havi sokmilliós fizetésért cserébe.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

Orbán Viktor: 2023-ban 290 milliárd forinttal támogatják a Széchenyi Kártya Programot

A következő évben 290 milliárddal fogják támogatni a költségvetésből a Széchenyi Kártya Programot, amelyet az idén 130 milliárd forinttal támogattak – mondta el Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten.

Karácsonyék hallgatnak

Karácsonyék hallgatnak

A baloldal választási kampányát 3 milliárd forinttal az Egyesült Államokból finanszírozták. Ez olyan mértékű botrány, aminél normális esetben nem csupán politikusként kellene megbukniuk, hanem vezetőszáron kéne sétálgatniuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére