Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gy. Németh nem őzike, de hogy ő...-zike-e?, az mindjárt kiderül

Horváth K. József

2021.07.26. 16:15

Azt, hogy Gy. Németh Erzsébet DK-s főpolgármester-helyettes nem őzike, azt azóta tudjuk, mióta ismerjük. Ám azt, hogy ő... ő... ő... ő... ő...-zik-e, azt csak ma reggel tudhattuk meg, az ATV-ből.

 

A műsorvezető egy fogós, ravasz kérdésre, hogy támogatja-e a DK a Karácsony-féle népszavazási kezdeményezéseket, Gy. Németh frappánsan így válaszolt: „ő, ő, ő, ő, ő”. Mindez olyan jól sikerülten kínos és kellemetlen volt, hogy majdnem leestem a futógépről, amit reggelente használ az ember, különösen szabi után.

Egy higgadt DK-szimpatizáns erre azt válaszolta volna, hogy „nem”. Pont. A főpolgármesteri népszavazási kezdeményezést támogató MSZP-s, párbeszédes, LMP-s szurkolók pedig valószínűleg úgy feleltek volna, hogy „naná”. A kissé radikálisabb kormánypárti szavazók pedig egyenesen elküldték volna Karácsonyt melegebb éghajlatra, mondván, aljas terelés az egész, csak Orbán Viktornak a gyermekvédelmi törvény kapcsán kiírandó népszavazási kezdeményezését akarja egy szakadt kommunikációs ernyő alá rejteni a közvélemény elől.
Mintha a Demokratikus Koalícióban is éreznék a büdöset, s nem tartanák célszerűnek azt sugallni, hogy még a Karácsony-féle béna népszavazási ötletek támogatásával is nyíltan ellene vannak a gyermekvédelmi törvénynek – azaz a gyerekek egészséges fejlődésének –, amit a heves balos genderkedés oly szívesen visszavonatna, s amit a társadalom elsöprő többsége támogat. Pedig természetesen ellene vannak. Brüsszellel együtt ők is imádnák, ha az LMBTQ-propaganda akadálytalanul fejthetné ki aljaskodását a gyerekek körében az óvodákban és az iskolákban, ami ellen a szülő nem tehetne semmit.

Már tudjuk a feleletet arra a kérdésre, hogy Gy. Németh ő, ő, ő, ő, ő-zik-e. Hajaj, de még hogy. Ám hogy szofisztikáltabban miként mond nemet a karácsonyistáknak, azt most leírom önöknek.

A kérdés változatlan: támogatja-e a DK Karácsony népszavazási kezdeményezését? Válasz: „Mi egyelőre azt mondjuk, hogy az lenne a legjobb, ha jövőre kormányváltás lenne, s ha kormányváltás van, akkor biztos, hogy ezt a szégyenletes törvényt, amire ez a népszavazás irányul, vissza lehetne vonni.” Tehát: nem!

A műsorvezetői közbevetésre – Európai Ügyészség, Fudan? – így reagált: „Én most arról beszéltem, amiről Orbán Viktor ő..., ő..., ő..., ő..., ő... írt, illetve a kormányzati népszavazásról. Azt, amit Karácsony Gergely kiírt, arra is az lesz a megoldás, hogy jövőre, kormányváltás után az Országgyűlés ezeket az ügyeket rendbe tudja tenni.”

Szóval toll Karácsony fülébe, csak ezt Gy. Németh árnyaltabban fogalmazza.

Imádnivaló, ha ilyen nagy az összhang a moslékkoalíciósok között. Finoman, de következetesen szidják egymás felmenőit.

Ilyen ragyogó válaszok után, mint a fentiek, mind erősebben bízhatunk abban, hogy a gyurcsányisták akár a választást is csak romjaikban érik meg 2022-ben.

De legalább a gyerekeket nem molesztálja senki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját

Orbán Viktor: A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját

A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson, a Várkert Bazárban. Kifejtette, ennek része, hogy a gyermekvállalás egy család számára anyagilag is előny legyen, illetve, hogy a családokat saját tulajdonú lakáshoz segítse. A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni, és az egész ország működését családbaráttá kell változtatni. Emellett a jog eszközeivel is meg kell védeni a család intézményét és a gyermekeket – hangoztatta a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta, az államnak segítenie kell a családalapítást, a családok boldogulását.

Már a gyurcsányista Kálmán Olga is nehezen tűri a budapesti dugókat

Már a gyurcsányista Kálmán Olga is nehezen tűri a budapesti dugókat

A korábban független műsorvezetői mivoltára oly büszke Kálmán Olga sem bírja már sokáig, hogy a fővárosban konkrétan lehetetlen autóval közlekedni.

Johnny Depp a „cancel culture” jelenségről: Senki sincs biztonságban

Johnny Depp a „cancel culture” jelenségről: Senki sincs biztonságban

A hollywoodi sztár felszólalt a „cancel culture” ellen, továbbá arra figyelmeztetett, hogy a jelenség mára túl messzire ment.

Joe Biden politikai pályafutása alatt még sohasem látogatott el a déli határhoz

Joe Biden politikai pályafutása alatt még sohasem látogatott el a déli határhoz

A Fox News tudósítója rendesen megszorongatta a Fehér Ház sajtósát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére