Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gajdics Ottó: ha minden aberrációt emberi joggá lehet emelni, akkor már nincs értelme az államnak sem

Zelenka Dóra

2019.04.29. 13:05

A nyolcas vendége ezúttal a Karc FM és a Szabad Föld fõszerkesztõje, Gajdics Ottó volt.

A Szabad Föld főszerkesztője a Hír TV A nyolcas című műsorában a nemzeti identitás szétveréséről és a nemzeti öntudat felszámolásának kísérleteiről beszélt, továbbá kiállt amellett, hogy a legfontosabb a közösség, a család, a családok összességéből kialakuló nemzet, a haza.

Gajdics Ottó kiemelte: biztos benne, hogy több százezer ember úgy gondolkodik, ahogy ő, ezért is próbál erőt, „bátorságfröccsöt” adni ahhoz, hogy mindenki merjen vitába szállni és kezelni a „túlságosan szabad individuumok kígyózó mozgását”.

Szerinte igenis el kell hitetni a másik oldallal is, hogy az ő álláspontjukkal ellentétes gondolkodás semmivel sem alábbvaló, vagyis

be lehet fejezni a folyamatos gyalázkodást, megvetést, lenézést”.
Az adásban genderpolitikáról is szó esett.

Gajdics Ottó elmondta: az őrültséget az unalom szüli. Németországban már törvényileg lehet valaki semleges nemű, azt azonban rögtön hozzátette: nem túl nagy az érdeklődés iránta, mégis „ez az aberrált politika rá tudta kényszeríteni a német politikát arra, hogy bevezessék ezt a dolgot is”.

Kiemelte: ha manapság valaki úgy gondolkozik, hogy a férfi az férfi, a nő pedig nő, akkor az az ember szűk látókörűnek és rasszistának lesz megbélyegezve.

A józan ész akkor mutatja meg magát, ha őrültségekkel találkozik”

– vetette fel G. Fodor Gábor.

Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy a politikában, hol ragadható meg az őrültség, Gajdics Ottó elmondta:

a nem normalitás ott kezdődik, ha valaki nem látja, milyen nagy veszélyt jelent Európára nézve az ellenőrzés nélkül beáramló, hazátlanná váló embertömeg.”

A politikai ellenfelek ellenben azt mondják, hogy pont a konzervatív oldal a szemellenzős, mert nem látja meg a nagy lehetőséget, a multikulturális nyitott társadalomban rejlő fejlődést – tette hozzá a Szabad Föld főszerkesztője.

Arra a felvetésre, hogy vannak, akik tagadják, ugyanakkor vannak, akik nyíltan vállalják a bevándorláspártiságukat, sőt harcot hirdetnek a „nacionalisták” ellen, Gajdics Ottó leszögezte, nincs értelme az emberi létezésnek az identitásunk nélkül. Meglátása szerint a „politikai korrektség” fontos csapásirányai: a nyelv elvétele, az identitás felszámolása, valamint a nemi identitás támadása.

Gajdics az ilyesfajta identitásrombolás végcéljának azt tartja, hogy végül megszűnjön a nemzeti hovatartozás.

Ha ez eltűnik, akkor az egész értékrendünk borul. Nekik az a szabadság, hogy ne mondja meg senki holnap délelőtt, hogy mit csináljon, bárhol azt csinálhassa, amit akar.”

Hozzátette: számunkra pedig az a szabadság, hogy szabadon eldöntöm, hogy teszek-e valamit a közösségemért. Ebben szabad döntésem van, de mindenütt a lényeg a közösség, a család, a családok összességéből kialakuló nemzet, a hazám. Ha ezt elveszik tőlem, akkor megette a fene az egészet.

A kereszténységről is szó esett.
Tóta W. Árpádok akarják megmagyarázni nekünk, hogy hogyan kell gondolkodnia, élnie egy kereszténynek”

– mondta, majd hozzátette: a kereszténység a kezdetektől fogva arról szól, hogy Jézus útján nem könnyű járni. Elmondta: Jézus szeretetet hirdetett, nem pedig „ostoba beletörődést”.

Gajdics Ottó a magyar ellenzékről is beszélt:
Amit állítanak, hogy az állam élhetetlen, továbbá, hogy el kell ebből az országból menni, ezeket mind csak a félelemkeltés, riogatás miatt teszik.„

Hozzátette: azonban mivel a magyarok többsége erre nem vevő, inkább kiviszik az európai színtérre, és onnan „kiabáltatják vissza Verhofstadtokkal meg Sargentinikkel”. De ez sem hat a magyar társadalomra. Elmondta: most van értelme a küzdelemnek, most el lehet juttatni a mi üzeneteinket is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére