Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódik az ellenzéki cirkusz a fővárosban: Berki egy félreérthetetlen videóval reagált Karácsony őszödi beszédére

888.hu

2019.09.27. 10:30

Az izomceleb főpolgármester-jelölt szerint ugyan még csak szeptember van, de már vége is a Karácsonynak.

Mint arról mi is beszámoltunk, szerdán kiszivárgott egy hanganyag, ami minden túlzás nélkül nevezhető Karácsony Gergely őszödi beszédének. A felvételen a bukott zuglói polgármester olyan súlyos állításokat fogalmaz meg, amelyek fényt derítenek arra, hogy a magyarországi baloldal még mindig maffiamódszerekkel dolgozik.

Ez Karácsony őszödi beszéde

Tovább folytatódik az ellenzéki roncsderbi a fővárosban. Ezúttal a bohóctriumvirátus legtutyimutyibb tagja, a mama kedvence Karácsony Gergely került a középpontba, miután szerdán este a Herbal Reality YouTube-csatornájára kikerült egy erős állításokat tartalmazó felvétel. A nagyjából három és fél perces hanganyag, amely minden túlzás nélkül nevezhető Karácsony őszödi beszédének, nem sokáig volt elérhető a videómegosztón, de [...]

A hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után nem kellett sokat várni egy másik ellenzéki főpolgármester-jelölt, Berki Krisztián válaszára. A herevasalós „politikus” egy félperces, félreérthetetlen videóban szemlélteti, hogy Karácsony Gergely egyszer s mindenkorra alkalmatlanná vált arra, hogy Budapest főpolgármestere legyen.

Még csak szeptember van, de már vége is a Karácsonynak

– hangzik el a videó végén.

A bohóctriumvirátus harmadik tagja, Puzsér Róbert kritikus és hivatásos üvöltöző egyelőre még nem reagált bohóctársa őszödi beszédére.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére