Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Földrajzból egyes: a gyurcsányista álhírgyár szerint Lázár a felelős Ferencvárosért

888.hu

2021.04.22. 16:20

Messzire gurult a baloldali propagandisták gyógyszere – nagyjából 180 kilométerre. Az ezalenyeg.hu nevű baloldali gyűlölködő felület fővárosi VIII. és IX. kerületi kiadása szerint „Lázár János azért kapja a fizetését, hogy Ferencváros lakóit képviselje”.

 

Március végén az alábbi írást sikerült megjelentetnie a baloldali álhírgyárnak:

Értjük, hogy a fővárosra koncentrálódott, vidéken életképtelen gyurcsányista vonalnak fogalma sincs, hogy kinek, hol, mi a feladata (ez az általuk vezetett városokban, városrészekben is rendszeresen megmutatkozik), de ez azért még tőlük is erős túlzás.

Lázár János Csongrád megye 4. egyéni választókerületében (Hódmezővásárhely és környéke) nyert mandátumot a 2018-as országgyűlési választáson. Saját bevallása szerint:

Hódmezővásárhelyi vagyok, itt születtem, itt élek a családommal. Akármilyen feladataim is vannak éppen, ezért a városért mindig dolgozom...”

 

Ugyanakkor

nehéz vitába szállni azzal, hogy a Baranyi Krisztina vezette Ferencváros segítségre szorul, és lehet, hogy Lázár János egy délutáni kávé mellett többet tudna tenni a IX. kerületért, mint amit a genderizmus bűvöletében élő polgármester

másfél év alatt elért.

Ehhez mindössze fel kell kérniük Lázárt, aki biztosan segíteni fog a kerület baloldalra borult szekerét kihúzni a fővárosi gödörből.

Egyébként itt még nincs vége annak a fröcsögésnek, amit vízelzárás után egy mosdócsap is megirigyelhetne...

Ez a csúsztatás bizonyos szempontból még „büszkeségre is okot adhat”, hiszen a Ferencvárostól majd’ 200 kilométerre található Csongrád megye lakóit – ahova a mandátuma szól – viszont kiválóan szolgálja.

De még itt sem álltak le a gyurcsányista DK által is pénzelt féktelen fake news gyárosok, ugyanis nem sokkal később újabb írásukban próbálták meg összemosni Lázár Jánost a baloldali vezetésű Ferencvárossal.

Már csak egy kérdésünk maradt az ezalenyeg.hu független-objektív hírszerkesztőjéhez:

Te nem helyi hülye vagy, ugye?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére