Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Földrajzból egyes: a gyurcsányista álhírgyár szerint Lázár a felelős Ferencvárosért

888.hu

2021.04.22. 16:20

Messzire gurult a baloldali propagandisták gyógyszere – nagyjából 180 kilométerre. Az ezalenyeg.hu nevű baloldali gyűlölködő felület fővárosi VIII. és IX. kerületi kiadása szerint „Lázár János azért kapja a fizetését, hogy Ferencváros lakóit képviselje”.

 

Március végén az alábbi írást sikerült megjelentetnie a baloldali álhírgyárnak:

Értjük, hogy a fővárosra koncentrálódott, vidéken életképtelen gyurcsányista vonalnak fogalma sincs, hogy kinek, hol, mi a feladata (ez az általuk vezetett városokban, városrészekben is rendszeresen megmutatkozik), de ez azért még tőlük is erős túlzás.

Lázár János Csongrád megye 4. egyéni választókerületében (Hódmezővásárhely és környéke) nyert mandátumot a 2018-as országgyűlési választáson. Saját bevallása szerint:

Hódmezővásárhelyi vagyok, itt születtem, itt élek a családommal. Akármilyen feladataim is vannak éppen, ezért a városért mindig dolgozom...”

 

Ugyanakkor

nehéz vitába szállni azzal, hogy a Baranyi Krisztina vezette Ferencváros segítségre szorul, és lehet, hogy Lázár János egy délutáni kávé mellett többet tudna tenni a IX. kerületért, mint amit a genderizmus bűvöletében élő polgármester

másfél év alatt elért.

Ehhez mindössze fel kell kérniük Lázárt, aki biztosan segíteni fog a kerület baloldalra borult szekerét kihúzni a fővárosi gödörből.

Egyébként itt még nincs vége annak a fröcsögésnek, amit vízelzárás után egy mosdócsap is megirigyelhetne...

Ez a csúsztatás bizonyos szempontból még „büszkeségre is okot adhat”, hiszen a Ferencvárostól majd’ 200 kilométerre található Csongrád megye lakóit – ahova a mandátuma szól – viszont kiválóan szolgálja.

De még itt sem álltak le a gyurcsányista DK által is pénzelt féktelen fake news gyárosok, ugyanis nem sokkal később újabb írásukban próbálták meg összemosni Lázár Jánost a baloldali vezetésű Ferencvárossal.

Már csak egy kérdésünk maradt az ezalenyeg.hu független-objektív hírszerkesztőjéhez:

Te nem helyi hülye vagy, ugye?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Pénteken Putyin elnök burkoltan azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be a megszállt régiók védelmére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére