Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Figyelem: Botrányokat okozhat a baloldal a szavazatok összeszámlálásánál

Horváth K. József

2022.03.31. 15:10

Botrányokozásra készülhetnek a balosok a szavazatok számlálása során. Az ember csak csuklik, ha meghallgatja Lukács László György jobbikos országgyűlési képviselő frissen nyilvánosságra került hangfelvételét.

 

Ezen a magát életrajza szerint lelkes szakácsnak mondó jobbikos, aki – párttársaihoz hasonlóan ugyancsak elfelejtett elhatárolódni a karlendítős Z. Kárpát Dánieltől, és az Árja Testvériség nevű horogkeresztet viselő náci szervezetet védelmébe vevő Szilágyi Györgytől – egy nyilvánosságra került hangfelvétel szerint különös dolgot főzött ki. A rossz fakanálforgató odakozmált gondolkodásának a felvételen hallható szövege: „oda olyan embert kell beküldeni, aki végig fogja balhézni akár az egészet.”

 

Ez a karcagi illetőségű Lukács László György szégyent hozva a tisztességes alföldi emberekre, úgy akarja megzavarni a választás rendjét, hogy botrányt szándékozik kelteni a szavazatszámlálások során. A Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott mondandója szerint: „Abba a körbe, amelyik számol, vagy mondjuk Karcagon, ahol az egyes választókör számolja az összes ilyet, oda olyan embert kell beküldeni, aki végig fogja balhézni akár az egészet.”

Mit szólnak hozzá? Ilyen a Jobbik, mint a tisztesség pártja! Ilyenek a jobbikosok, mint a tisztesség, az erkölcs, a becsület nagyhangú képviselői. Akik politikai ellenfelükre mutogatva folyamatosan választási csalásról beszélnek, közben a legaljasabb gondolatok jutnak eszükbe arról, hogyan lehet megzavarni a szavazatszámlálás rendjét, nyugalmát, ezzel csalárd módon megkaparintani a hatalmat.

 

Az előjelek szerint Lukács László Györgynek most sem terem sok babér, a karcagi választókerület pálmáját 2018-ban is a fideszes F. Kovács Sándor vitte el, ami nagy valószínűséggel vasárnap sem lesz másként. Lukács csak listán jutott mandátumhoz, ami jelzi, hogy a mezővárosi parasztemberek ahhoz vonzódnak, aki tisztességes teljesítménnyel érdemli ki a bizalmukat, nem pedig ahhoz, akik különféle ügyeskedések révén próbálnák meg a többség szavazatát elnyerni.

Azt mondja Lukács: reméli, főztje örömöt okoz kóstolóinak.

Önök mit gondolnak róla?

Legfeljebb a hasonszőrű jobbikosoknak és más gyurcsányistáknak ízlenek az ilyen keserű falatok, akiktől nem áll távol a sóként szolgáló erkölcs kifelejtése a másoknak főzött menüjükből.

 

Nem megyek bele a részletekbe. Elég csak Márki-Zaynak vagy Gyurcsány Ferencnek a háború melletti kijelentéseire gondolni, ami fémjelezi az egész baloldal hozzáállását a véres szörnyűséghez, ahova zokszó nélkül elküldenék a magyarokat. Sőt még azt is hozzáteszi Gyurcsány, hogy aki nem megy a halálba, az pocsék ember.

Kérem tisztelettel, pusztán ez a kijelentés és Lukács László György nyilvánosságra került felháborító megállapítása is példázza, milyen amorális, homokra épülő várat próbálnak a gyurcsányisták fölépíteni Magyarországon, ha ők kerülnének hatalomra.

 

A helyzetet súlyosbítaná a velük szövetséges független/objektív sajtó magatartása. Tevékenységük révén ugyanis például Lukács László György kijelentése a Hírkereső adatai szerint huszonnégy óra alatt egyetlen baloldali médiumban nem fért föl a kínált tartalmak közé. Úgy hallgatnak e botrányos kijelentésről, mint hal a szatyorban.

Jobboldali ismerőseim izgatottan kérdezték, mi lesz akkor vasárnap, ha ezek a fizetett provokátorok fellármázzák a szavazatszámlálás rendjét, félrevíve az eredmények tisztességes összesítését?

Szerencsére a Büntető Törvénykönyv megfelelő határozottsággal lép föl ilyen és hasonló esetekben, amelynek előírásait az illetékes hatóságoknak kötelessége érvényesíteni.

 

A legszörnyűbb az egész történetben a gondolat. Tudjuk jól, a gazemberek szoktak más értékeire szemet vetni, ha a sajátjukból kifogytak.

A gyurcsányistáknak mindig akkor ment jól a szavazás, amikor ideiglenesen hazánkban állomásoztak azok, akiknek nem kellett volna, vagy amikor egyszerűen elhazudták a magyarok elől az igazságot.

A baloldal sötét gondoltai láthatóan továbbra is köztünk vannak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére