Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felháborító sírrongálások Szegeden

Horváth József György

2018.04.11. 14:55

És a legdurvább az egészben, hogy nem ismeretlen vandálok, hanem az önkormányzati fenntartású Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. munkatársai követték el a rongálásokat.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet a szegedi Belvárosi temetőben történt károkozásokra, melyekről megdöbbentő fotókat készített.

Olvasónk üzenetében szeretné felhívni a hozzátartozók figyelmét arra, hogy sürgősen menjenek ki és ellenőrizzék a Belvárosi temetőben történt rongálást. Elmondása szerint nem titokzatos sírgyalázók garázdálkodtak a temetőben, hanem a Szegedi Környezetgazdálkodási Kft. munkatársai feszegetik a teljesen jó állapotban lévő, 30-40 éves sírköveket arra hivatkozva, hogy egy fakivágásnál balesetveszélyesek.

Az esetről a bejelentő jegyzőkönyvet is készített, melyet mellékelt a képek mellé. A jegyzőkönyvből kiderül, hogy nemcsak a sírkövek rongálódtak meg, hanem a kőből és betonból készült virágtartókon is kár esett, több mécsestartó eltűnt.

Olvasónk jelzése szerint a temetőben több síremlék is megrongálódott, nemcsak a bejelentőhöz tartozó sírhelyek. Továbbá sérelmezi, hogy a sírkövek elmozdításáról és annak szükségességéről sem szóbeli sem írásbeli tájékoztatást nem kapott.

A 888-nak küldött levelét így zárja olvasónk:

Botka városában mindent lehet? A kegyelet smafu? Mars téri bódék után már a sírokat is dózeroljuk? Hozzátartozókat nem értesítjük?"

Megdöbbentő képek következnek: 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére