Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

FeGyőr klaviatúrát ragadott, és cicaharcba kezdett a hatmilliós Jakabbal

Prokaj Dávid

2021.03.09. 21:00

Tavaly a baloldal vezérévé vált Gyurcsány Ferenccel kezdett vitába az online térben, most Jakab Péter utóbbi években minimálisra zsugorodott konzervativizmusát támadta.

 

Tegnap Fekete-Győr András – mivel éppen nem jobboldali, konzervatív, patrióta személyek ellehetetlenítéséről delirált – cicaharcba kezdett, és a homoszexuális közösséget védte Jakab Péterrel szemben.

Korábban szópárbajt kezdeményezett (meg minden mást is) Németh Szilárddal, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárával és Budai Gyula országgyűlési képviselővel a közösségi oldalon, ám mivel ők nem voltak vevők az olimpiagyilkos óvodás viselkedésére, hát keresett magának más játszótársat.

Ha éppen nem változtatgatja az álláspontját a közösségi oldalon, hogy kell-e nyitnia az Orbán-kormánynak, vagy zárjon, akkor üzenget valakinek. Elolvasta Jakab Péter interjúját, és rögtön hiperventilált.

A Jobbik elnökének ugyanis azt sikerült kiböknie (meglepően őszintén) a Telex azon kérdésre, hogy mi a véleménye „A család az család” elnevezésű LMBTQ-propagandakampányról, hogy:

Én ebben konzervatív álláspontot tudok csak képviselni, és nem fogom magamat, sem a közösségemet megtagadni. Sarkosan fogalmazok: soha nem fogok azért küzdeni, hogy egy gyereknek három apja legyen.”

 

Majd rálépett a gázra, és folytatta:

ha átlépjük azt a minőségi határt, hogy egy gyermek szülője egy apa és egy anya lehet, akkor onnantól kezdve biztos a számbeli határokat is át lehet lépni. Ha ezt a biológiai, természetes korlátot át lehet lépni, akkor miért ne lehetne akár három apja is egy gyereknek?”

FeGyőr Andris szerint Jakab bántó álláspontot fogalmazott meg, „mert nem szabad azt üzenni, hogy egy gyerek inkább intézményben, ne pedig egy szerető, törődő, akár két azonos nemű szülőből álló családban nőjön fel”.

Majd úgy érezte, hogy ő konzervatívabb a konzervatívabbaknál, és elkezdte kioktatni Jakabot – meg úgy egyébként mindenkit – a helyes, a progresszív, a haladó konzervativizmusról.
Úgy fogalmazott:

És azzal is tudnék vitatkozni, hogy ez lenne a konzervatív álláspont: szerintem nincs annál konzervatívabb dolog, mint amikor két egymást szerető ember hajlandó összekötni az életét, hogy közösen alapítsanak családot, hogy aztán közösen, nem egyénenként, hanem családként nézzenek szembe a világ kihívásaival.”

 

És ezek ketten szövetségesként terveznek nekivágni a 2022-es választásnak. Hovatovább merész álmokat is szövögetnek, ugyanis egyenesen egy országot szeretnének az irányításuk alá vonni.

Attól mentsen meg minket a Jóisten...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére