Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt üzenjük a Coca-Colának!

Forisek Ádám

2019.08.05. 10:58

Azt mondják „love is love”? Szerintünk meg „a család az család”.

Elárasztották Budapestet a Coca-Cola új plakátjai, amelyen homoszexuális párok virítanak olyan mérhetetlenül elcsépelt szlogenekkel, mint „love is love”, vagy „zéró cukor, zéró előítélet.”

Hogy mégis miért? Hiszen eddig az volt a nagy mantra, hogy a homoszexualitás magánügy, nem? Azaz ne szóljon bele senki, az államnak meg aztán főleg kuss a neve. Mi akkor megkérdeznénk: egy nagy cégnek miért ne legyen kuss a neve, ha a buzilobbiról van szó?

Persze, lehet homofóbiáról sivalkodni, de ezt hagyjuk meg azoknak a faék egyszerűségű embereknek, akik nem fognak fel egy magától értetődő dolgot (vagy épp irtóznak tőle, ez sincs kizárva). Mégpedig azt, hogy terjedjen bármeddig is a tolerancia, ordibálják akármilyen hangosan azt, hogy „love is love”, családot alapítani és fenntartani csak egy férfi és egy nő tud.

A nagy multik maradjanak csak meg a „love is love” jelszónál. Ha még azt is jelenti ez az ő világukban, hogy tényleg szabadon, nemtől, kortól, állatfajtától függetlenül lehet mindenkit szeretni. Legyen ez az ő bajuk. Mi addig is inkább maradunk annál a kétezer éve működő állításnál, hogy

a család az család.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére