Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt nem hiszed el: anális szextõl esett teherbe

Tóth Dalma

2016.05.22. 12:58

Az orvosok is meglepõdtek, amikor kiderült, hogy a nõ az anális szextõl esett teherbe.

Bár hihetetlenül hangzik, egy nő teherbe esett az anál szextől. Ez az első ilyen eset a világon, és bár orvosilag is lehetetlennek tűnik az análtól teherbe esni, de megtörtént. Az anyaméhben a magzat húgyhólyagja, vaginája és végbele nem fejlődött ki teljesen ezért a végbélfunkciók, a vizelési funkciók és a nemzőképesség ugyanazon a nyíláson keresztül történnek.

A nőt már korábban megműtötték ezzel a problémával. A műtét azonban kontármunka volt,  a méh továbbra is kapcsolódott a végbélhez, aminek köszönhetően a nő évekkel később teherbe esett.

Tudtunk az állapotáról, és már egy évtizede nyomon követjük. Rengeteg röntgenfelvétel után rájöttünk, hogy az anális szextől esett teherbe.”

– mondta Dr Steixner, orvos

Egyből felmerült a kérdés, hogy lehetséges-e úgy világra hozni biztonságosan egy gyereket, hogy az anyának nincsen tényleges vaginanyílása.

A nőgyógyász nem talált olyan utat, ahol a gyerek épségben világra jöhetett volna, ezért császármetszést hajtottak végre. Azonban nem kell aggódni, ilyen csak egyszer fordul elő az egymilliárdból. Nem hiszem, hogy a nőknek aggódniuk kellene amiatt, hogy az anális szextől teherbe esnek.”

- folytatta az orvos.

50 000 szülésből csak egyszer fordul elő, hogy a gyerek teste úgy épül fel, hogy vizelet és a széklet közös csatornán távozik. A legtöbb esetben ez más veleszületett betegséggel is együtt jár.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére