Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erre a viccre már biztosan nem lesz büszke az Index

Sümeghi Lóránt

2017.04.24. 16:28

Alig egy évvel ezelõtt még marha viccesnek gondolta magát az Index, amikor Simicska Lajos fényképére cserélték le az impresszumukba található fõszerkesztõjük fotóját.

Alig egy évvel ezelőtt még marha viccesnek gondolta magát az Index, amikor Simicska Lajos fényképére cserélték le az impresszumukban található főszerkesztőjük fotóját.

Azóta kiderült, emeletes öntökönlövés volt a mára már eltávolított geg. De az internet nem felejt.

Ahogyan már a 888 is megírta, az Index híres oknyomozó újságírói vagy teljesen alkalmatlanak munkájuk betöltésére, vagy szimplán hazudnak. Ugyanis már tavaly kiszivárgott a hír, hogy néhány jogi lépést leszámítva, gyakorlatilag Simicska Lajos jobbikos milliárdosé a hírportál. Az objektivitásra és kiegyensúlyozottságra látszólag oly sokat adó indexesek a tavaly nyáron felröppent híreket nagyképűen azzal ütötték el, hogy

ezek pusztán összeesküvés-elméletek, Dudás Gergely főszerkesztő pedig gyíkemberversenyhez hasonlította az értesüléseket.

Eközben a sajtó egy része – melynek tagjai kormányközeliséggel nehezen vádolhatóak – nagyokat röhögött a hétpróbás indexes oknyomozókon, akik egy akkor még viccesnek tűnő geggel próbálták csitítani az amúgy teljesen legitim híreket, íme:

A nyilvánvalóan tagadásban élő indexesek azonban nem itt követték el az első, saját magukat befeketítő, nagyképűsködő hibát. Emlékezetes, amikor Simicska tulajdonába került még anno a Class FM, a fekete öves indexes oknyomozók azt írták:

mostantól Sebestény Balázsék is úgy ugrálnak, ahogy a Közgép-főnök fütyül."

Természetesen az indexesek ezekkel a hibáikkal egytől egyig tisztában vannak és voltak, ezért volt szükség arra a terjedelmes sivalkodásra, amit Dudás Gergely lenyomott, hogy ők márpedig olyan függetlenek, mint még soha. Hát persze.

Várjuk a következő ötletes impresszumsorozatot!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére