Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erkölcsi piedesztálra emelte az ellenzék az adócsaló Czeglédy Csabát

Pesti Srácok, 888.hu

2020.03.12. 14:20

„Inkább vagyok adócsaló, mint Pesti Srácok-os kretén”, böfögte oda – láthatóan erkölcsi fölénye biztos tudatában – az őt kérdező Szarvas Szilveszternek, a PS főszerkesztő-helyettesének Czeglédy Csaba a bíróság folyosóján. Hát ide vezet, ha politikai okokból az egész ellenzék menteget egy egyszerű köztörvényes bűncselekményekkel vádolt baloldali ügyvédet. Még akkor is elhiszi, hogy bűntelen, miközben épp beismeri, hogy adócsaló.

Jogi trükkel, a választási rendszert kihasználva hozta ki a sittről korábban Gyurcsány Ferenc pártja azt a Czeglédy Csaba ügyvédet, akit egyébként 6 milliárd forintos adócsalással vádolnak a hatóságok. Sőt: a balliberális pártok – akiknek egyébként sok esetben Czeglédy irodája biztosít bíróság előtti védelmet – addig mentegették, hogy még maga a vádlott is elhitte, hogy ártatlan. Sőt: a jelek szerint ő már egy kormánypárti újságírónál is többet ér, bár hogy ezt mire alapozza, azt azért nem nagyon támasztotta alá.

Mindenesetre idáig fajulhat, ha az ellenzékiek tényleg elhiszik, hogy ők valamiféle keresztes háborút folytatnak: akár egy kiemelt gazdasági bűncselekmény elsőrendű vádlottjaként is oszthatják az észt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére