Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Élvezettel tapsol a Gyurcsány & Co. a jogállamisági eljárásnak

888.hu

2022.04.27. 18:40

Gyurcsány Ferencné és hű szövetségese, Cseh Katalin a közösségi oldalán kommentálta a felemelő hírt, miszerint az Európai Bizottság megindította a jogállamisági eljárást Magyarország ellen. Nyilván örvendezve tapsikoltak hozzá, és rögvest virtuális rendszerbuktára invitálták híveiket.

 

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev KláraMTI/Mohai Balázs

„Európa erős, Orbán veszített!” tudatta az istenadta néppel Dobrev Klára, és hozzáfűzte, akár így is összefoglalható a jogállamisági eljárás hivatalos elindulása. „Nincs a mainál egyértelműbb üzenet az Európai Uniótól: készek megbüntetni Orbánékat, ha továbbra is gátlástalanul lopják meg a magyar embereket és csak a saját zsebüket tömik ki a tisztességes magyaroknak járó támogatásokkal.”
A DK erős asszonyát hallgatva könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy holnaptól itt a világvége, a brüsszeli tűzokádás nyomán kiszárad a Duna, felperzselődik a vetés és a gyehenna kénköves lángjaiban pusztul el a magyar.

Néhányat azért még kell aludni arra, hogy eljöjjön a nyugati széllel megerősített ellenzéki feltámadás. Dobrev Kláráék legnagyobb bánatára némi időbe telik a procedúra lefolytatása, a statáriális bíróság összehívása, az ítélet megszövegezése. Amelyhez nyilván lesz néhány szava a kormánynak is.

Sokan azonban nem értik, hogy a meglopott magyaroknak miért csak a kisebbik része szavazott a szedett-vedett összebútorozástól és Márki-Zay Pétertől megrészegült ellenzékre. Pedig látástól mikulásig, Frau Gyurcsánytól Fekete-Győr Andrásig azt szajkózták, hogy koldusbotra jutunk nélkülük – háború ide vagy oda –, odalesznek az uniós források. Április 3-a előtt 10XL-es mellényükben arról szavaltak, hogy ha visszatér a Gyurcsány & Co., dől majd a lé, ellenben, ha a gonosz Zorbán nyer, akkor bizony éhen fogunk dögleni.

A választási eredmények azonban arra utalnak, hogy az emberek inkább hajlanak arra, hogy kevesebbet esznek, de Gyurcsányékból nem kérnek. Talán nem véletlenül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére