Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Élvezettel tapsol a Gyurcsány & Co. a jogállamisági eljárásnak

888.hu

2022.04.27. 18:40

Gyurcsány Ferencné és hű szövetségese, Cseh Katalin a közösségi oldalán kommentálta a felemelő hírt, miszerint az Európai Bizottság megindította a jogállamisági eljárást Magyarország ellen. Nyilván örvendezve tapsikoltak hozzá, és rögvest virtuális rendszerbuktára invitálták híveiket.

 

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev KláraMTI/Mohai Balázs

„Európa erős, Orbán veszített!” tudatta az istenadta néppel Dobrev Klára, és hozzáfűzte, akár így is összefoglalható a jogállamisági eljárás hivatalos elindulása. „Nincs a mainál egyértelműbb üzenet az Európai Uniótól: készek megbüntetni Orbánékat, ha továbbra is gátlástalanul lopják meg a magyar embereket és csak a saját zsebüket tömik ki a tisztességes magyaroknak járó támogatásokkal.”
A DK erős asszonyát hallgatva könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy holnaptól itt a világvége, a brüsszeli tűzokádás nyomán kiszárad a Duna, felperzselődik a vetés és a gyehenna kénköves lángjaiban pusztul el a magyar.

Néhányat azért még kell aludni arra, hogy eljöjjön a nyugati széllel megerősített ellenzéki feltámadás. Dobrev Kláráék legnagyobb bánatára némi időbe telik a procedúra lefolytatása, a statáriális bíróság összehívása, az ítélet megszövegezése. Amelyhez nyilván lesz néhány szava a kormánynak is.

Sokan azonban nem értik, hogy a meglopott magyaroknak miért csak a kisebbik része szavazott a szedett-vedett összebútorozástól és Márki-Zay Pétertől megrészegült ellenzékre. Pedig látástól mikulásig, Frau Gyurcsánytól Fekete-Győr Andrásig azt szajkózták, hogy koldusbotra jutunk nélkülük – háború ide vagy oda –, odalesznek az uniós források. Április 3-a előtt 10XL-es mellényükben arról szavaltak, hogy ha visszatér a Gyurcsány & Co., dől majd a lé, ellenben, ha a gonosz Zorbán nyer, akkor bizony éhen fogunk dögleni.

A választási eredmények azonban arra utalnak, hogy az emberek inkább hajlanak arra, hogy kevesebbet esznek, de Gyurcsányékból nem kérnek. Talán nem véletlenül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére