Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elismerést kaptunk a MÚOSZ-tól

Bertha László

2017.09.07. 13:58

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége kiállt Soros propagandistái mellett, egyúttal pedig elítélte a 888.hu újságíróit.

Kiverte a biztosítékot a MÚOSZ nevezetű kriptokommunista safe space berkein belül, hogy a 888.hu bemutatta azon médiamunkások egy részét, akik a szakmaiság leple alatt Soros György és egyéb megbízóik érdekeit képviselve járatják le napi szinten Magyarországot a nemzetközi sajtóban.

A cikk megjelenését követően a MÚOSZ közleményben ítélte el az „újságírók” listázását, mondván, szerintük nem mutattunk be semmilyen bizonyítékot, másrészt a szövetség szerint nincs azzal semmi probléma, ha valaki a függetlenség álcája mögött az amerikai milliárdos érdekeit követi, ezzel becsapva az olvasókat:

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) felhívja az internetes lap munkatársainak és kiadójának figyelmét: a hatályos magyar jog szerint sem Soros Györggyel szimpatizálni, sem a pénzember közvetett tulajdonában álló médiaterméknél dolgozni nem számítana büntetendő vagy a tisztességes újságírói munkavégzést akadályozó tényezőnek.”

Érdekesség, hogy a baloldali újságírók érdekit képviselő MÚOSZ-nak az a Hargitai Miklós az elnöke, aki korábban a Népszabadságnál (†) tevékenykedett, majd társaival – a szolidaritás jegyében – kitúrtak néhány embert a Népszavától.

A MÚOSZ elnökének függetlenségét, valamint szakmai éleslátását természetesen aligha tudnánk vitatni. Erről árulkodik azon írása is, melyet a Sivalkodjatok! c. rovatunk keretében be is mutattunk az olvasóinknak.

Hargitai feladatköre láthatólag rendkívül összetett, hiszen az újságírók jogi és érdekképviselete mellett a föld alatti életmódot folytató földikutyákról sem feledkezik meg, ha éppen a kerítés ellen kell ágálni – legyen az bármennyire is röhejes.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére