Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy mondvacsinált figura mondanivaló nélkül – Nagy Blanka képviselőségre tör

Tokaji Gergő Máté

2019.07.28. 19:00

Nagy Blanka politikai babérokra tör.

A Hír TV birtokába került dokumentum alapján az MSZP az ocsmány beszédéről híres Nagy Blankát indítja Kiskunfélegyházán az önkormányzati választáson. Nem olyan rég Blanka még azzal sírta tele a sorosista sajtót, hogy diáktársai elfordultak tőle „közéleti szerepvállalása” miatt – persze ha ezalatt azt értjük, hogy trágárságokat ordítoz, akkor stimmel a megállapítás.

Nagyot fordult azóta a világ, ugyanis Blanka már önkormányzati képviselőségre tör. A baloldal által felkarolt diáklány esete is azt mutatja, hogy az ellenzéki oldalon vagy nincs megújulás, vagy ha van, az is inkább bohózatra hajaz.

Az MSZP egyébként is élen jár abban, hogy olyanokat indítson képviselői helyekért, akiket leginkább a „szerencsétlen nímand” kifejezéssel lehet jellemezni. Az EP-választáson a „Független” Diákparlament egyik tagját, Kálló Dánielt indították, aki a Soros-egyetem melletti tüntetések bútordarabjának számított, és néhány társával egyetemben a parlamenti választási kampány során is tüntetéseket szervezett az „oktatás védelmében”.

Fotó: MTI Fotóbank

A trágárkodó lányt is piedesztálra emelő ellenzéki vezetők inkább az ilyen Nagy Blanka- és Kálló Dániel-típusú percemberkék mögé bújnak, ettől várják a társadalmi támogatottságot. Persze a Bangóné patkányozása után a mocskosszájú diáklány indítása már nem is olyan meglepő.

Nagy Blanka láthatóan igyekszik felzárkózni az ellenzéki politikusok szintjére (hiteltelenségben mindenképp), hiszen áprilisban még a Gyurcsány-párt kampánynyitóján szólalt fel, most pedig az MSZP támogatását fogadja el.

Kérdéses, hogy az idén érettségizett Blanka önkormányzati képviselőként mit tehetne le az asztalra, az viszont kétségtelen, hogy a diáklánynak semmi sem drága egy kis szereplésért, ha kell összegyurcsányozza magát, vagy éppen képviselőjelölt lesz.

Azt, hogy Blanka a jövőben is csupán egyfajta „politikai biodíszlet” szeretne-e lenni, amit az ellenzék bármikor előrángathat a fiókból, vagy belátja végre, hogy a politika nem az ő műfaja, majd az idő eldönti, bár a feltűnési viszketegség nem olyan dolog, amit egyszerűen kinőhet az ember...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére