Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy klímaszorongó tortatámadása érte a Mona Lisa-t

Schüller Márton Imre

2022.05.30. 12:20

Az elkövető egy kerekesszékes öregasszonynak álcázta magát.

 

Különös eseménynek lehettek tanúi azok, akik vasárnap délután a párizsi Louvre-ban akarták a festészet műremekeit csodálni.

Történt ugyanis egy váratlan pillanatban, hogy egy kerekesszékből hirtelen felpattant a benne ülő öregasszonynak tűnő személy, majd megpróbálta betörni a Mona Lisa-t védő golyóálló üveget, majd mikor kísérlete nem járt sikerrel, akkor egész egyszerűen hozzávágott

egy tortát.

 

Ezután a következőt kezdte kiabálni franciául: „Gondolj a Földre. A művészek a Földre gondolnak. Minden művész a Földre gondol. Ezért csináltam.”

 

 

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi járt az illető fejében, hogy egy ilyen Ocean's Elevent megszégyenítő akciót hajtott végre, de az eddigi fejlemények alapján nagy lehet odabent a zűrzavar.

A történtek fényében viszont jó lenne, hogyha muciológusok egy igen hasznos csoportja rohamtempóban kezdené el kutatni, hogy hány embernek lehet a begyében a Mona Lisa, vagy bármelyik festmény. Az eset ugyanis világosan megmutatja, hogy a klímaszorongók hajlamosak a festményekkel szembeni radikalizálódásra, és semmilyen eszköztől nem riadnak vissza.

A biztonságiakat pedig jó lenne végre felszerelni egy tortadetektorral....Ez már a 21. század, itt már bármi megeshet.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médium korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére