Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egészségtelen erotika

M. Kovács Róbert

2020.02.05. 19:15

Érdekesen változik az ellenzéki politikusok morálja: Jávor Benedek 2012-ben még Gyurcsánytól féltette a demokrácia erkölcsi színvonalát, ma már ő az, aki a bányászbéka ülepe alá tornázza le a mércét, amikor súlyos szexuális frusztrációról árulkodó megjegyzést tesz politikai ellenfelére, miközben ő éppen egy olyan párt tagja, amely megunt szajhaként tologatja oda a hátsóját bárkinek, aki igényt tart rá.

Van úgy, hogy az ember az első dühében olyat mond, amit aztán annyira bán, hogy a fürdőszobatükör előtt erős késztetést érez saját arcmását nyállal beszennyezni. Mármint a normális ember. Gondolom, ha valaki politikus, elkezd immunissá válni, ha pedig már kellő mennyiségű pártban szerepelt komolyabb elismertség nélkül, akkor a sikertelenség frusztrációjától kiszáradnak a nyálmirigyei, amikor szemen kellene köpnie magát. Ezért valójában szánom Jávor Benedeket. Szánom, mert

a politika a jelek szerint nemcsak a gerincétől és nyálától fosztotta meg, de még az arcában található vérereket is elsorvaszthatta, ha még csak pirulni sem tud,

amikor aljas, szexista megjegyzést tesz egy nőre csak azért, mert az illető éppenséggel a politikai ellenfele.

Mert persze Novák Katalin akár örülhetne is neki, hogy Jávor annyira értékeli nőiességét, hogy szerinte bekerülhetne a világhíres Berlusconi-féle ungabungapartik topmodellekből álló válogatottjába, de persze sokkal inkább érthető a család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár, háromgyermekes családanya komoly felháborodása amiatt, hogy Jávor ilyen durván szexista, ocsmány megjegyzést tett rá.

Az a legszebb az egészben, hogy a szintén családos Jávor 2012-ben még halványan emlékezett arra, hogy a politikában is létezhet erkölcsi színvonal. Legalábbis féltette azt Gyurcsány Ferenctől, aki szerinte

néhány nagy súlyú erkölcsi dilemmában rosszul foglalt állást, ami hozzájárult a magyar demokrácia erkölcsi alapjainak felőrlődéséhez.

A jelek szerint az akkor felháborodását kiváltó tettek mára követendővé váltak Jávor számára, aki a Fletó-féle „öregecske feleséges” megjegyzésnél sokkal messzebbre ment.

De valahol érthető is ez a Jávornál tapasztalható intellektuális leépülés. Hiába próbált hatalomhoz jutni az LMP-ben, bárhogy is próbálta meggyőzni a fővárosi lábfetisisztákat azzal, hogy mezítláb feszített az óriásplakátokon, nem lett belőle főpolgármester. Aztán hiába hagyta ott harcostársait, hogy új platformon, a Párbeszéd színeiben már más főpolgármesteri székéért lobbizzon Sorosnál Brüsszelben, csak azt érte el, hogy át kellett adnia kényelmes EP-képviselői székét egy MSZP-snek, mert szeretett pártvezére akkor éppen a szocialistákkal feküdt össze. Hogy kivel feküdt össze érdekből Jávor, azt jobb, ha továbbra is jótékony homály fedi…

Az viszont biztos, hogy mostani pártja képviseletében nem is papolhatna erkölcsről, hiszen éppen most derült ki, hogy nagy szerelmük a szocialistákkal addig tartott, amíg a mérhetetlenül alacsony támogatottságú Párbeszéd a „vörös vonatra” felszállva el nem érte a kívánt állomást. Most már inkább

úgy viselkednek, mint egy kiöregedett strichelő, aki megkopott bájait bárkinek felajánlaná, csak végre kérjen belőle valaki.

Lehet, hogy maga Jávor is így van ezzel?! Lehet, hogy az 50-hez közeledve a kapuzárási pánik miatt lát ott is orgiát, ahol elvtelen bepucsítás helyett csak normális emberi, politikai, partneri kapcsolatok működnek?! Nem tudom. De ha ez áll a háttérben, akkor szerintem mindenki jobban jár, ha Jávor Benedek inkább vesz valami farokhosszabbításnak beillően nagy és drága autót, ahogy azt az öregedő Casanovák tenni szokták, és nem abban éli ki szexuális frusztrációját, hogy másokba törli besározott bakancsát.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Feljegyzések koronavírus idején

Feljegyzések koronavírus idején

Az úgy kezdődött, hogy a gyerek majdnem cigánykereket hányt örömében, amikor kiderült, a jelek szerint vége a tanévnek (na, jó, távoktatás zajlik, de legalább magunknak ne hazudjunk: ennek a tanévnek de facto vége, bár virtuálisan még tart). Aztán eltelt néhány nap, és a gyerek bevallotta: pokolian hiányoznak neki a barátai. Meg a bandázás, a közös programok. Szóval, hiányzik neki minden, amit évközben bármikor űzhetett volna, és valamennyire űzött is, de most, hogy szobafogságra kényszerül, utólag valóságos szabadságcunaminak tűnik számára.

Elloptak egy van Gogh-festményt egy holland múzeumból

Elloptak egy van Gogh-festményt egy holland múzeumból

Elloptak egy Vincent van Gogh-festményt egy, a koronavírus-járvány miatt bezárt hollandiai múzeumból.

Harminckét évvel ezelőtt alapították a Fideszt

Harminckét évvel ezelőtt alapították a Fideszt

Az évfordulóról Orbán Viktor miniszterelnök is megemlékezett a hivatalos Facebook-oldalán.

Piszkos Fred a fasorban sincs... Dobrev nála is jobban kavarja

Piszkos Fred a fasorban sincs... Dobrev nála is jobban kavarja

Rejtő Jenő klasszikusában Piszkos Fred, a kapitány mindig kavarja... Hogy éppen a „málnaszőrt” vagy a szálakat, az mindig utólag derül ki. De a legendásan ápolatlan szakállú lecsúszott fregattkapitány egy dologban konzekvens: ha ő kavarja, a közvetlen környezete többnyire jól jár. Nem úgy Dobrev Klára esetében, aki jó hírünket keltve megint nemzetközi újságíró-válogatott fülét köpködte tele „Orbán-diktatúrával”. Tudjátok, miről beszélt nekik?! Nem, nem a járványról... Csakis a koronavírus-törvényről. Mert neki ez a fontos.

Erről szól a most elfogadott koronavírus-törvény

Erről szól a most elfogadott koronavírus-törvény

A törvény a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzettel összefüggő sajátos szabályokat állapítja meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére