Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egészen Strasbourgig rohan a zsidózó Zagyva

Sümeghi Lóránt

2017.06.12. 18:28

Az erõszakoskodásról, zsidózásról elhíresült volt jobbikos parlamenti képviselõ, Zagyva György Gyula közleményben fejtette ki, hogy ha kell, egészen Strasbourgig fog rohanni annak érdekében, hogy az Orbán Viktor elleni feljelentését komolyan vegyék.

Az erőszakoskodásról, zsidózásról elhíresült volt jobbikos parlamenti képviselő, Zagyva György Gyula közleményben fejtette ki, hogy ha kell, egészen Strasbourgig fog rohanni annak érdekében, hogy az Orbán Viktor elleni feljelentését komolyan vegyék.

Mint ismert, a múlt héten feljelentették Zagyva György Gyula volt jobbikos parlamenti képviselőt, miután egy őt kritizáló publicista feleségét és lánygyermekét halálosan megfenyegette. A feljelentő vallomása szerint a volt jobbikos többek közt azt kiabálta:

ma este ne aludj otthon, neked véged van, ezt nem úszod meg! Hagyjad már ezt a zsidó tempót, te köcsög! [...] El leszel intézve te is, és a családod is. Elintézünk örökre!”

Az ügy pikantériája ráadásul az volt, hogy Zagyva nem egyszer fenyegetőzött ilyen hangnemben, hanem több ízben is, melyből az egyik kirohanásnak fültanúja volt egy rendőrtiszt is. Mi több, Zagyva később mindezt többnyire be is ismerte.

Az ügy kapcsán a liberális média igencsak kínos helyzetbe került, hiszen a zsidózó Zagyva az egyik olyan "értelmiségi", aki felszólal egy, a Soros-féle Gulyás Márton által eszkábált politikai videóban. Így meglehetősen kis ideig volt napirenden a liberális médiában az egész zsidózó ügy, dehát a függetlenobjektív sajtó már csak ilyen.
Mindezek ellenére, Zagyva úgy érezte, nem az általa megfenyegetett 12 éves kislány és családanya az egész ügy áldozata, hanem ő.

Kiváltképpen akkor, amikor Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította a belügyminisztert, Pintér Sándort, hogy a jogállamiság által garantált törvények teljes szigorával lépjen fel az ilyen és ehhez hasonló antiszemita fenyegetőzések ellen. Mivel Zagyva – és áttételesen Gulyás Márton mozgalma is – szemmel láthatóan ennek az egész ügynek a totális vesztese, lépéskényszerbe került, amelyet egy igencsak nevetséges húzással oldott fel. 

Kapaszkodjatok meg, ugyanis Zagyva "demokratikus és jogállami" György Gyula közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, hivatali visszaélés miatt (WTF?). Ráadásul hangsúlyozta, ha kell, egészen "strassbourgig" (sic!) rohan majd, ha esetleg itthon nem találna megértő fülekre abszurd hisztije. 

Pro tipp: Gyula, még mielőtt repülőre szállsz, először győződj meg arról, hogyan kell leírni helyesen az általad megcélzott város nevét, mert a végén, még nem válthatsz majd jegyet. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

„Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát”

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Sokan eltűntek egy földcsuszamlás után az olaszországi Ischia szigetén

Tizenhárom ember eltűnését jelentették szombaton kora reggel a heves esőzések okozta földcsuszamlás után, mely a nápolyi partok közelében, Ischia szigetén történt.

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

Novák Katalin: A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra

„A szükséget szenvedők mindig számíthatnak a magyarokra, ezért jöttem ma Kijevbe és ezért támogatjuk a Gabona Ukrajnából elnevezésű kezdeményezést is” – mondta el Novák Katalin köztársasági elnök szombaton Kijevben, ahová Voldomir Zelenszkij ukrán elnök meghívására érkezett.

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére