Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth és Gyurcsány, avagy a bolsik Törpillája és a komcsik Hókuszpókja szkanderozik

Horváth K. József

2022.10.01. 12:20

Donáth Anna hamarosan megszülető kisbabája miatt egy időre hátrébb lép a politikai nyilvánosságtól, azonban az anyai örömök előtt nem akarta nyom nélkül itt hagyni a politika porondját. Facebookján azt jelezte, hogy a Momentum az a párt, amely a jövőben a legerősebb lesz az ellenzéki oldalon. Övé lesz a vezető szerep.

 

Nos, ez önmagában bájos. Gyurcsány – mint tudjuk – egy nappal korábban szintén erről biztosította a baloldal szavazóit.

Kívülről szemlélve a dolgot, nyugodtan mondhatjuk, hogy egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Teljesen mindegy ugyanis, Aprajafalván ki lesz a baloldal vezető pártja, hogy ott Hókuszpók vagy Törpilla fújja-e majd a passzátszelet. A politika nagypályáján ugyanis a választók már 12 éve kijelölték a győztes csapatot. S az időközi választások elsöprő jobboldali sikereit figyelve azóta sem mutatkozik semmiféle jele annak, hogy ezen változtatni akarnának. Főleg nem a csatár poszton, akit Gyurcsány, Dobrev vagy éppen Ujhelyi már számtalanszor igyekezett lejáratni a Brüsszelben a szerintük miatta dekkoló pénzekkel, megpróbálva Orbánt az ország gazdasági stabilitása útjában állóként feltüntetni.

 

De nem sikerült, mert a magyarok tudják, azok a pénzek éppen azért ragadtak ott, hogy a nemzet érdekei érvényesülhessenek. Ne pedig a hatalmat Gyurcsány ölébe pottyantva szolgáltassák ki Magyarországot a birodalmi terveket szövögető Unió önkényurainak, a brüsszeliták jobbágyaivá téve/alázva a magyarokat.

Donáth Annának a Momentum vezető párttá tételi törekvése annyival értékelendőbb Gyurcsányénál, hogy ő legalább odafigyelne a demokratikus játékszabályokra. Többséget akar teremteni maguk körül, s úgy akarja legyőzni Orbánt.

Ez voltaképpen tisztességes alapállás, még akkor is, ha beleszámítja, hogy a riválisa, Gyurcsány Ferenc ezen a magyar földön soha nem kaphat tömeges támogatást, annyira utálják őt a magyarok.

Tisztességes az a szókimondása is, amit az árnyékos asszonynak, Dobrev Klárának címzett, hogy „Magyarország következő kormánya nem ma és nem holnap fog felállni”. Ennek ellenkezőjét a DK ugye erőteljesen és szívesen sejteti.

 

Csak hát... Csak hát látni kell, hogy Donáth Anna sem képes kibújni a bőréből. Donáth Ferenctől Donáth Lászlón át ívelődő őskommunista felmenői az ő pályaívét is behatárolják. Ráadásul édesapja a kétkulacsosság mintapéldáját szolgáltatta azzal, hogy evangélikus lelkészként az ateista MSZP országgyűlési képviselőjeként is dolgozott.

És hát Donáth Anna a Momentummal úgy kezdte pályafutását, hogy a NOLIMPIA mozgalommal lerombolta a magyarok álmát, hogy olimpiát rendezhessen. Pedig 2 év múlva Budapestté lett volna a lehetőség, s nem Párizsé.

És ne feledjük, Donáth Anna – a papához hasonlóan – szintén egy fenékkel két lovat akar megülni. A magyarok bizalmának megnyerési szándéka mellett ugyanis egyetlen mondatával sem jelezte hátralépési szándékát a neomarxista-kommunista Európai Unió feltétlen szolgálatától, amelynek parlamentjén keresztül éppen Donáth volt Magyarország egyik leádázabb támadója az elmúlt években.

Ergo tök mindegy, kié lesz a vezető szerep a baloldalon, ebből a magyaroknak nyilvánvalóan semmi előnyük nem származik.

Az viszont lelki szemeinknek kifejezetten szórakoztató műsor, ahogy a komcsik Hókuszpókja és a bolsik Törpillája szkanderozik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Megviselte a Svájc elleni 6-1-es győzelem Cristiano Ronaldót. Leginkább az idegeit, a pályán eltöltött mintegy 20–25 perc nem okozhatott gondot a futballcsillagnak. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány csak csereként vetette be, és ez annyira felbőszítette a 37 éves játékost, hogy ott akarta hagyni a világbajnokságot.

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

A Soros György által pénzügyileg támogatott kerületi ügyészek új büntetőjogi kezdeményezést kovácsolnak, amelynek célja, hogy az illegális migránsokat bűnelkövetés esetén másként kezeljék, mint az amerikai állampolgárokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére