Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donáth Anna sikeresen magyarra fordította az anarchisták jelszavát

Filipp Dávid

2020.06.20. 09:45

Black Lives Matter = A roma élet is számít.

Továbbra sem nyugszanak a kedélyek Amerikában, illetve Nyugat-Európában, ahol a rasszizmusellenesség zászlaja alatt masírozó radikális baloldali és anarchista szervezetek törnek-zúznak, gyújtogatnak, fosztogatnak, gyilkolnak, szobrokat döntenek le. A külföldön uralkodó állapotokból Magyarország csak egy aprócska ízelítőt kapott, amikor valakik „nazi” szóval és a „Black Lives Matter” kifejezés rövidítésével csúfították el Winston Churchill városligeti szobrát.

Csak idő kérdése volt, hogy a hazai baloldal, mikor húzza rá a BLM-et a romák kérdésére.

Eljött ez a pillanat is, méghozzá Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője igazította magyar viszonyokhoz a Black Lives Mattert. Donáth ugyanis egy „A roma élet is számít” fotóval jelentkezett a Facebook-oldalán.

A roma élet is számít!

Az Európai Parlament plenáris ülésén részletes vitát folytattunk az Egyesült Államokban...

Posted by Donáth Anna on Friday, June 19, 2020

 

Donáth Anna megnyilvánulása már csak azért is simán nevezhető álszentségnek, mert rendszeresen támadja az Európai Parlament roma alelnökét, Járóka Líviát. Donáth minden eszközzel igyekezett megakadályozni Járóka kinevezését, aki egyébként egész EP-s pályafutása során és most is a kisebbségek, a hátrányos helyzetű csoportok és a szegény társadalmi rétegek ügyét képviselte az európai színtéren. Persze Donáth Annának nem az a baja Járókával, hogy roma származású, hanem az, hogy fideszes.

Tudjuk egyébként, hogy a momentumosok mindenhol megjelennek, ahol úgy gondolják, hogy egy kis pillanatnyi politikai hasznot lehet húzni.

Ez a bejegyzés is ennek a megnyilvánulása. Ha két hét múlva a földönkívüli életek lesznek terítéken, borítékolható az új Facebook-poszt.

Azt viszont nagyon reméljük, hogy a Momentum és anyaszervezetük, a Renew Europe nem kívánja Magyarországra importálni az utcai erőszakot is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére