Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev uniós csúcsteljesítménye: hazánk szuverenitásának gyengítése

Szűcs Gábor

2022.02.01. 15:20

Gyurcsány Ferenc felesége szórakoztatta 2022 januárjának utolsó Egyenes Beszédében az ATV nézőit. A diskurzus során szóba került az előválasztás, a Demokratikus Koalíció és a „kapitány” viszonya, Orbán Viktor moszkvai látogatása, valamint a paksi bővítés is, a legfontosabb mondatok azonban nem ezekkel kapcsolatban, hanem Dobrevék demokrácia- és szuverenitásfelfogása terén hangzottak el.

 

A DK elsőszámú európai parlamenti képviselője az előválasztást a demokrácia egyik csúcsintézményének minősítette, „aminek csodájára jár a világ, mert a világon nincs ilyen”. Hát, ilyen biztos nincs: hivatalosan hat párt mérkőzik meg egymással, úgy, hogy valójában egy közös vezetőjük van, aki kénye-kedve szerint keveri a lapokat és osztja a pozíciókat a globalista oldalon. A leginkább adatgyűjtésre használható, semmilyen kötőerővel nem bíró, közjogilag maximálisan irreleváns és szabályozatlan előválasztás kapcsán Dobrev Klára elmondta: „amikor pedig a verseny eldőlt, ez a demokráciának a lényege, akkor az ember tudomásul veszi a választók akaratát”. Milyen szép idézet annak a baloldalnak a politikusától, amelyik konstans választási csalással riogat. Ők azok, akik választási megfigyelőket hívnak be Magyarországra, intervenciót kérelmeznek Brüsszelben a hazájukkal szemben – már ha van nekik olyan. A szavazók akaratát valóban tiszteletben kéne tartani, az ellenzék azonban – két diktatúrázás közben – lehülyézi, sötétben tartott, trágyával etetett gombának nevezi azokat, akik a józan ész által vezérelve a nemzeti-polgári oldalra adják le voksukat.

Dobrevnek azért sikerült kimutatnia a foga „antidemokratikus” fehérjét, ugyanis elárulta, mit tart a legnagyobb teljesítménynek az elmúlt 2,5 évben, amíg az EP alelnöke volt: azt, hogy hatalmas lépést tettünk az Európai Egyesült Államok felé, ami szerinte továbbra is az egyik legfontosabb dolog. Egy ilyen, amerikai típusú szövetségi állam létrehozása csak egy szélsőségesen nemzetellenes politikus fejében fogalmazódhat meg, aki nem ismeri az európai országok történelmét, vagy fittyet hányva azok különbözőségére, utópikus világként tekint a tagországokat tömörítő néhai Szovjetunióra. Az az elképzelés, hogy Magyarország szűnjön meg magyar ország lenni, és olvadjon be egy nagy, kevert ajkú Európai Egyesült Államokba, még gondolati síkon is bűnös és káros. Ez a teljes szuverenitásunk feladásával érne fel, és ellent mond mindennek, amit az Alaptörvény B) cikk (1) bekezdése deklarál, azaz, hogy Magyarország független, demokratikus jogállam.

Jól látjuk, hogy az ellenzék (vagy ebben az esetben nyugodtan használható az „ellenség” kifejezés) évek óta azon fáradozik, hogy a nemzeti oldal legyőzése után végleg mások kezébe helyezhesse a nemzeti vagyont, az ország és a magyar emberek sorsát. Még a Jakab Péter vezette Jobbik is egyetért az euró bevezetésével, csak ők még pár évet várnának vele. A pénzügyi szuverenitás feladása az első, de meghatározó lépése egy ország függetlenségről való lemondásának. A többi balliberális párt ezt felgyorsítaná. Mi pedig nem tehetünk mást, mint hogy április 3-án elmegyünk szavazni. Jelenleg ez az egyetlen baloldali „áfium” ellen való orvosság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére