Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev Kláráék megtalálták a csodafegyvert

888.hu

2022.09.17. 09:40

 

Csodafegyver lesz vagy inkább árnyékra vetődik az árnyékkormány alakításával a Gyurcsány-szekta? A hetek, hónapok óta tartó készülődés monoton ismételgetése, a félszavakból és negyedmondatokból álló, Facebookon megosztott Fletó-féle szabadversek után a DK előjött a farbával: a nemzet Klárikája készen áll, kilép a hajdanában szebb napokat látott Apró-klán, férjeura és alighanem saját jókora árnyékából is.

Az öt nyelven beszélő, jogász és közgazdász végzettségű Dobrev Klárika – ráadásul az Őszödi Böszménél is ügyesebben forgatja a főzőkanalat – most majd jól megmutatja, hogy „van kormányzóképes alternatíva, van remény és van kiút a megélhetési válságból.” S ez nyilván kész tény, hiszen ezt maga Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, a Ferenc testvért árnyékként követő, hajdani közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, Klárika és a család közeli ismerőse mondta.

Az árnyékkormányfő pedig hétfőn nyomban munkához is lát, bemelegítésképpen megnevezi az árnyékbársonyszékek várományosait. Nyilván csupa régi, jó, kipróbált kádert reaktivál majd DK-Klárika, illetve a párja. Alighanem újra (árnyék)tárcához jut a költségvetési hiány eltitkolásában élenjáró Veres János, a gumibotozásban és szemkilövetésben komoly tapasztalatokat szerzett Gergényi Péter tábornok úr, valamint a kórházak és széfek avatott szakértője, Horváth Ágnes.

 

Az időzítés azonban nem éppen a legjobb. Mennyivel nagyobbat durrant volna, ha hétfő helyett már szombaton, azaz szeptember 17-én, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének napján érkezik a kolosszális bejelentés. Hadd emlékezzenek a készülődők a daliás, Gyurcsány-féle időkre, amikor hazudtak, reggel, délben meg este, és nem volt sok választás, mert elkúrták. De majd most jön a Klárika, és öt nyelven beszélve gatyába rázza az országot, világot. A Ferinek egyszer már majdnem sikerült, most az asszony is megpróbálja.

 

Felkészül Jakab Péter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Oroszország nemzetközi vizsgálatot követel az Északi Áramlat elleni merénylet ügyében

Nemzetközi vizsgálatot kellene indítani az Északi Áramlat gázvezetékeinél történt robbanások ügyében Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró blogbejegyzése alapján – mondta Vjacseszlav Vologyin orosz házelnök csütörtökön.

Orbán Viktor: Magyarország a béketáborhoz tartozik

Magyarország továbbra is humanitárius és pénzügyi támogatást nyújt a Ukrajna számára – közölte Orbán Viktor miniszterelnök Twitter-üzenetében csütörtökön.

EP-korrupciós botrány: jóváhagyták az uniós parlamenti reformterveket

EP-korrupciós botrány: jóváhagyták az uniós parlamenti reformterveket

Az Európai Parlament (EP) képviselőcsoportjainak vezetői az EP házbizottságaként működő Elnökök értekezletén jóváhagyták Roberta Metsola EP-elnök által javasolt, az intézményi reformra vonatkozó terveket – tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Gulyás Gergely: Távoznak a miniszterek a vagyonkezelői alapítványokból

Gulyás Gergely: Távoznak a miniszterek a vagyonkezelői alapítványokból

A soproni kormányülés fejleményeit ismertette Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére