Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev Klára legütősebb szettjei | FOTÓK!

888.hu

2021.09.14. 14:00

A stílus maga az ember – mondta Comte de Buffon még a XVIII. században. Ezt a tényt a politikusok sem kerülhetik ki, talán ezért nem üléseznek a parlamentben mackónadrágban, és tartanak beszédet sportcipőben. Vagy mégis? Gyurcsányné az egyedüli női miniszterelnök-jelölt, bár úgy tűnik, ez sem sarkallja arra, hogy a buffoni szemlélet szerint „adjon magára”.

 

Klárika öltözködését tekintve amolyan „toprongyos” politikus asszony, némi merkeles beütéssel, amit sokszor már annyira igyekszik utánozni, hogy az összhatás mégsem a németek vezető politikusát, hanem dédnagyanyám molyirtószagú misére járós kiskosztümjét idézi. Na, de ez számít? Úgy tűnik, nagyon is, emlékezzünk csak vissza, hogy mekkora lejárató hadjáratba kezdtek a baloldali médiumok anno, csak mert számukra nem volt megfelelő a miniszterelnök nadrágjának esése. Dobrevnél pedig láthatóan jóval nagyobb bajok vannak, bár nem értem, hol van ilyenkor az ellenzéki összefogás két divatszakértője, Herczeg Zoltán és Lakatos Márk. Srácok, lehet, hogy illene nektek is hozzátennetek valamit a baloldalhoz, ha mást nem, kicsit megreformálni Klári ruhatárát.

Na, de nézzük a kedvenceimet:

Klára itt egy kicsit olyan gendersemlegesre vette a figurát, amihez persze mi dukál jobban, mint egy sportcipő?

Ezt a szettjét is nagyon kedvelem, a kis kabátka pont olyan, amilyet a kisvárosi Betty butikban lehet vásárolni, népszerű is a 60 év felettiek körében. Kár, hogy Klára még 50 sincs.

Ez a szett tetszik a legjobban, ugyanis itt megvan minden: férfiszabású trottyos nadrág (ami fényes!), klasszikus betűrt póló övvel és az elmaradhatatlan sportcipő. Fenomenális.

Itt pedig jöjjön Merkel kedvenc kékje, amelyen, úgy tűnik, most már osztoznak Dobrevvel.

(AFP)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére