Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megdöbbentõ szexuális családi szokás

Tóth Dalma

2016.05.31. 19:28

Egy szokatlan tradíciót ápoló család él Szingapúrban. És hogy mi ez a szokás? Annyit elárulunk elõre, hogy a szexhez van köze.

Múlt héten a család egyik tagja fényképet posztolt Twitteren. De nem akármilyen fotó ez! A képen egy fiatal fiú látható  a barátnőjével miközben épp szexelnek, a család többi tagja pedig nézi őket. Az intim pillanatot a srác nagybátyja fényképezte le. A képet azzal magyarázta, hogy náluk generációkon átívelő családi hagyomány, hogy a fiúk első szexuális együttléténél a család többi tagja is jelen van.

Lehet a legtöbb embernek szokatlan, de a mi családunk büszkén ünnepli, ha a hímnemű családtagok túl vannak az első szexuális élményükön. Úgy tekintünk erre az alkalomra, mint a felnőtté válás első lépcsőfokára, és ez egy különleges lehetőség arra, hogy tanúi legyünk egy új élet első lépéseinek.”

– mondta a nagybácsi.

A rokon azt is elárulta, hogy az ő első szexuális aktusát is végignézték a családtagjai.

Kevésbé voltam ideges, hogy ott volt a családom is. Tanácsokat is adtak, hogyan csináljam. Nehezen tudtam behatolni a batárnőmbe, de az anyám azt ajánlotta, hogy nyugodjak meg és csináljam lassabban, és utána sikerült is becsusszantatnom.”

- folytatta a srác nagybátyja.

A fényképen szerepel továbbá a fiú anyja és nővére, akik az ágy szélén ültek, tanácsokat adtak és bátorították a férfi családtagjukat.

Az internet vegyesen fogadta a képet. Valaki totál kiakadt a család szokatlan tradícióján obszcénnek és természetellenesnek nevezve azt.

Gusztustalan,, hogy egy ilyen intim jelenetnek a család tagjai is részesei kell hogy legyenek”.

A szex egy olyan dolog, aminek zárt ajtók mögött kell zajlania, szülők, testvérek és rokonok nélkül.”

Más hozzászólok pozitívabban tekintettek az ügyre:

Van abban valami bűbájos, hogy a család támogatja a gyerekét fejlődésének ennek a szakaszában. Nem árt néhány jó tanács, amikor nehezen mennek a dolgok.”

A lány családja nem szerepel a képen és arról sincs információ, hogy vajon tudtak e dologról és ha igen, mit szóltak hozzá.

De mielőtt totál kiakadnátok a BuzzFeed utánajárt a furcsa sztorinak és kiderítették, hogy fake az egész.

(EastAsiaTribune)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére