Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Czeglédy Csaba elsõ útja Simicska tévéjébe vezetett

Nagy Gábor

2018.03.01. 21:35

Kálmán Olga befogadta mûsorába az elõzetesbõl frissen szabadult szombathelyi képviselõjelöltet.

Mint ismert, az előzetes letartóztatásból frissen szabadult Czeglédy Csaba és társai ellen korábban bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyt büntetőeljárás.

A gyanú szerint a vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely diákmunka közvetítéssel foglalkozott, és a bűnszervezet 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek azzal, hogy az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg.

 

Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

Ám mindezek ellenére Czeglédynek sikerült összeszednie Szombathelyen az 500 ajánlást, így, mint újdonsült képviselőjelölt mentelmi jogban részesült.

A műsorban a szokásos mosdatás ment.

Kálmán Olga megkérdezte, milyen volt a több mint 8 hónapos előzetes letartóztatás. Hogy érezte magát, kivel találkozott, és így tovább. Aztán a kötelező körökön túllépve előkerültek a szokásos lózungok: koncepciós per, vallatás stb.

Azt persze Czeglédy sem tagadta Olgának, hogy egész idő alatt azon dolgozott, hogyan kerüljön szabadlábra. De mint mondta, ő nem akart egy piszkos alkuval kikerülni,

csakis egyenes gerinccel akart kijutni a börtönből."

Czeglédy szinte mindent tagadott a műsorban. Sőt, büntetlennek érzi magát. Nincs szó pártpénzekről vagy ártatlan gyermekek megkárosításáról. Végül is mi mást is mondhatott volna Simicska tévéjében?!

A legszürreálisabb része a műsornak azonban az volt, amikor szóba került:

mennyi károsultról is van szó igazán?

Először azt mondta: száznál kevesebb, s ők is csak azért nem kaphatták meg a fizetésüket, mert az utalás előtt a hatóságok zárolták a cég számláját és elvitték a számítógépeket.

Később már pár száz emberről beszélt (vagyis ennyi károsult volt június elején), de szerinte a hó végére a károsultak száma ennél már biztosan kevesebb lehetett.

Ezt követően szóba került az is, hogy miért kért kölcsön Gyurcsányéktól. Mint mondta, sokkal egyszerűbb volt a barátaitól kérni, mint mondjuk egy banktól. Ott ugyanis sokkal lassabb a kérelmek átfutási ideje. Amúgy is, már csak néhány tízmilliós tartozása van, hiszen

olyan kevés károsult van."

A műsor vége felé említésre került a szombathelyi indulása is. És mit ad Isten, Czeglédy Csaba is elkezdte felmondani a kötelező ellenzéki mondókát, vagyis: ha van egy független jelölt, akkor Szombathelyen rajta nem fog múlni.

OLVASTAD MÁR?

Kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pár éven belül több mint 250 muszlim terrorista kerülhet szabadlábra Franciaországban

Pár éven belül több mint 250 muszlim terrorista kerülhet szabadlábra Franciaországban

Amerika, London, Párizs

A helyzet kezelésére külön biztonsági szervet hoztak létre a nyugat-európai államban.

Kövér: holnap szavazatainkkal segíthetünk, hogy Európa ne veszítse el önmagát

Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.

A jó idő miatt egy tucat migránsokkal teli hajó indult el Európa felé

A jó idő miatt egy tucat migránsokkal teli hajó indult el Európa felé

Amerika, London, Párizs

Csak két hajón több mint 200 illegális bevándorló utazott, ők hamarosan megérkeznek Máltára.

Csernobil – a kommunista diktatúra legbrutálisabb katasztrófája

Csernobil – a kommunista diktatúra legbrutálisabb katasztrófája

Szabad vasárnap

Szinte végigsöpört a neten a Csernobil nevezetű új, ötrészes minisorozat, nem véletlenül. Testközelből mutatja meg az atomkatasztrófa valódi volumenét, teszi mindezt úgy, hogy az ember a látottak után egyszerűen nem tud nem beleborzongani, ha a Csernobilban történtekre gondol.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére