Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csehül áll Katalin

888.hu

2021.07.26. 18:20

Cseh Katalin nyilván már bánja, hogy világmegváltó tervei szövögetése közben nem szentelt kellő figyelmet néhai Kósáné Kovács Magdolna munkásságának. A vétkes hebehurgyaság nyilván poétikusan ifjú korával és persze azzal is magyarázható, hogy az egykori MSZP-s képviselőnő nem cicerói szónoklataival vagy Margaret Thatchert megszégyenítő pragmatizmusával írta be magát a magyar politika történetébe. Inkább egy mára már szállóigévé nemesült mondata miatt – „nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani” – került be a panteonba.

 

Kósáné szerint a látszatra is ügyelni kell. Sőt, arra kell igazán. Cseh Katalin is tudja már, hogy ha annak idején marad a kaptafánál, azaz a sztetoszkópnál és szikénél vagy a nyomdánál, aligha szaporodnak ilyen gyors ütemben a gondjai. Kevesebben köszörülnék rajta a nyelvüket, ha nem harcos amazon módjára veti bele magát a budapesti olimpia megfúrását szorgalmazó akciókba, és tükörbe néz – vagy alaposabban a cége által benyújtott pályázati anyagokba –, mielőtt habzó szájjal folyvást az uniós támogatások megvonását követeli hazánktól. Na persze, ő már felvette a neki járó apanázst. Mindenesetre a korábban általa megszemélyesíteni kívánt üldözött, csak a mások boldogulásáért élő, munkálkodó fiatal politikus képére kiterjedt méretű légypiszok került. Amit elég nehéz lesz eltávolítani. Bár az is lehet, hogy a jól bevált, klasszikus baloldali mondással riposztozik, és a vádakra csak annyit reagál: na és?

Szóval a fagyi visszanyalt,

kiderült, hogy a Cseh Katalin által vezetett cég uniós támogatásra pályázott egy olyan projekttel, amely a benyújtott dokumentumok szerint a magyar olimpiai pályázat sikerre vitelében is segítséget nyújthatott volna. Alig harminc nappal a Momentum olimpiaellenes aláírásgyűjtésének rajtja előtt.

Persze az ő feje sem káptalan, bokros teendői közepette nem tudta átlátni az ügyvezetése alatt álló cég szürke hétköznapjait. Nyilván a magyar jogállamiság és a hazai LMBTQ-közösség sanyarú helyzetével kapcsolatos elemzéseket fogalmazott, vagy éppen a botmixerek alternatív felhasználási lehetőségeit kutatta. Egyszerűen nem futotta drága idejéből csip-csup uniós pályázati ügyekre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor: A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját

Orbán Viktor: A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját

A magyar kormány öt pillérre építette családpolitikáját – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson, a Várkert Bazárban. Kifejtette, ennek része, hogy a gyermekvállalás egy család számára anyagilag is előny legyen, illetve hogy a családokat saját tulajdonú lakáshoz segítse. A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni, és az egész ország működését családbaráttá kell változtatni. Emellett a jog eszközeivel is meg kell védeni a család intézményét és a gyermekeket – hangoztatta a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta, az államnak segítenie kell a családalapítást, a családok boldogulását.

Már a gyurcsányista Kálmán Olga is nehezen tűri a budapesti dugókat

Már a gyurcsányista Kálmán Olga is nehezen tűri a budapesti dugókat

A korábban független műsorvezetői mivoltára oly büszke Kálmán Olga sem bírja már sokáig, hogy a fővárosban konkrétan lehetetlen autóval közlekedni.

Johnny Depp a „cancel culture” jelenségről: Senki sincs biztonságban

Johnny Depp a „cancel culture” jelenségről: Senki sincs biztonságban

A hollywoodi sztár felszólalt a „cancel culture” ellen, továbbá arra figyelmeztetett, hogy a jelenség mára túl messzire ment.

Joe Biden politikai pályafutása alatt még sohasem látogatott el a déli határhoz

Joe Biden politikai pályafutása alatt még sohasem látogatott el a déli határhoz

A Fox News tudósítója rendesen megszorongatta a Fehér Ház sajtósát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére