Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csehül áll Katalin

888.hu

2021.07.26. 18:20

Cseh Katalin nyilván már bánja, hogy világmegváltó tervei szövögetése közben nem szentelt kellő figyelmet néhai Kósáné Kovács Magdolna munkásságának. A vétkes hebehurgyaság nyilván poétikusan ifjú korával és persze azzal is magyarázható, hogy az egykori MSZP-s képviselőnő nem cicerói szónoklataival vagy Margaret Thatchert megszégyenítő pragmatizmusával írta be magát a magyar politika történetébe. Inkább egy mára már szállóigévé nemesült mondata miatt – „nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani” – került be a panteonba.

 

Kósáné szerint a látszatra is ügyelni kell. Sőt, arra kell igazán. Cseh Katalin is tudja már, hogy ha annak idején marad a kaptafánál, azaz a sztetoszkópnál és szikénél vagy a nyomdánál, aligha szaporodnak ilyen gyors ütemben a gondjai. Kevesebben köszörülnék rajta a nyelvüket, ha nem harcos amazon módjára veti bele magát a budapesti olimpia megfúrását szorgalmazó akciókba, és tükörbe néz – vagy alaposabban a cége által benyújtott pályázati anyagokba –, mielőtt habzó szájjal folyvást az uniós támogatások megvonását követeli hazánktól. Na persze, ő már felvette a neki járó apanázst. Mindenesetre a korábban általa megszemélyesíteni kívánt üldözött, csak a mások boldogulásáért élő, munkálkodó fiatal politikus képére kiterjedt méretű légypiszok került. Amit elég nehéz lesz eltávolítani. Bár az is lehet, hogy a jól bevált, klasszikus baloldali mondással riposztozik, és a vádakra csak annyit reagál: na és?

Szóval a fagyi visszanyalt,

kiderült, hogy a Cseh Katalin által vezetett cég uniós támogatásra pályázott egy olyan projekttel, amely a benyújtott dokumentumok szerint a magyar olimpiai pályázat sikerre vitelében is segítséget nyújthatott volna. Alig harminc nappal a Momentum olimpiaellenes aláírásgyűjtésének rajtja előtt.

Persze az ő feje sem káptalan, bokros teendői közepette nem tudta átlátni az ügyvezetése alatt álló cég szürke hétköznapjait. Nyilván a magyar jogállamiság és a hazai LMBTQ-közösség sanyarú helyzetével kapcsolatos elemzéseket fogalmazott, vagy éppen a botmixerek alternatív felhasználási lehetőségeit kutatta. Egyszerűen nem futotta drága idejéből csip-csup uniós pályázati ügyekre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

A virginiai egyetem oktatója bocsánatot kért a hallgatóktól, amiért fehér, alkotmányellenességgel fenyeget egy esetleges baloldali kormányzás.

Jakab Péter szerint támadás érte az előválasztási rendszert

Igaz ugyan, hogy az összellenzék fél éve készül az előválasztásra, azonban úgy néz ki, mégsem sikerült nekik abszolválni a feladatot. A Jobbik elnöke „nagyon durva technikai támadásról” beszél.

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

A ma majdnem megindult előválasztást tegnap megelőzte a miniszterelnök-jelölti jelöltek start előtti nagyotmondó versenye, amelynek keretében továbbra is hülyének nézik saját szavazóikat.

Az elüldözött egyetem Budapesten

Az elüldözött egyetem Budapesten

Orbán Viktor újabb szamizdattal jelentkezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére