Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katalin mintha jobban aggódna a kínai kutyákért, mint a magyar emberekért

HKJ

2020.06.26. 15:40

Ki a fontosabb: az állat vagy az ember? Ráadásul a kínai állat vagy a magyar ember? Erre a látszólag költői kérdésre keressük a választ a momentumos Cseh Katalin Facebook-bejegyzése nyomán.

„Az európai parlamenti képviselők körében már korábban is mély felháborodást váltott ki a kutyahús fogyasztása. Az összes létező eszközt bevetjük, hogy az Európai Bizottságon keresztül elérjük a kínai kutyahús fesztivál betiltását, vagy éppen az indonéziai kutyahúspiac felszámolását.

Európai parlamenti képviselőként elszántan foglalkozom az üggyel, hiszen nincs más választásunk, mint ezt a kegyetlenséget megszüntetni, és a kutyahús fesztiválnak egyszer és mindenkorra véget vetni!”

Ezt írja Cseh Katalin Facebook-posztjában.

Nem mintha nem szorulna össze a szívem, ha a kutyákról ilyen összefüggésben beszélnek, hiszen ezeket a drága kis négylábúakat igenis dédelgetni kell, hogy valahogy viszonozni tudjuk túláradó szeretetüket.

De azért álljon meg a menet!

Még tart a járvány, amelyben az uniónak komoly restanciája van a megelőzés tekintetében a tagországokkal szemben, ahogy éppen most zajlik a következő hétéves költségvetés vitája is. Itt dől el, hogy hazánk mennyi pénzzel gazdálkodhat 2021-27 között uniós forrásokból. Igazán lekötelezne a momentumos Cseh Katalin, ha a magyar adófizetők pénzéből többmilliós havi javadalmazásáért a magyarok holnapjának felvirágoztatásáért is tenne valamit. Sokan már attól is meghatódnának, ha negyedannyi energiát fordítana elszántságából a magyar emberekre, mint a kínai (kutya)hagyományokra.

Tetszik vagy sem, a kutya haszonállatként való tartása Ázsia azon részén a helyi kultúra része. Minden tiszteletem az értük kifejtett erőfeszítésekért, de akkor is az alapvető kérdés az: az állat vagy az ember fontosabb? Kiért van kint Brüsszelben CS. K.?

A kínai állatért vagy a magyar emberért?

Persze az is lehet, hogy a nagy kutyabarát magyaroktól az ilyen posztokkal próbál némi rokonszenvet kiváltani eddigi siralmas EP-s teljesítménye kompenzálására. Izzadságszagú erőlködése azonban kudarcra van ítélve.

A magyarok átlátnak a szitán.

Hiszen, aki úgy áll a nemzet jövőjéhez, hogy botmixert fog a kezében, attól sok jóra nem számíthat a társadalom.

Még egyszer nem vághatja át úgy őket, hogy beszavazzák az Európai Parlamentbe.

A kutyafáját!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére