Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katalin lovaglóleckét adna Orbánnak

888.hu

2022.05.12. 18:30

Cseh Katalin vérbeli, lóra termett úrasszony! Neki mindegy, hogy amerikai musztáng vagy mezőhegyesi gidrán nyergébe kell pattanni. Nem csoda, hogy nyomban kiszúrta: Orbán Viktor fordítva ül a lovon.

 

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselõje MTI/Kovács Attila

 

A már-már Hadházy Ákos szaktudásával vetekedő európai lószakértő az RTL Klub Híradójában osztotta meg észrevételeit az újabb kormány megalakítására készülődő miniszterelnök helytelen vágtázási szokásáról. Aki olyan otthonosan mozog Brüsszelben, mint Cseh Katalin, az nyomban kiszúrja az ilyesmit.

A nyomdaiparban és a turmixgépek alternatív felhasználási módjaiban is élenjáró teljesítménnyel kirukkoló képviselőnő a hírműsorban elpanaszolta, hogy már több mint 82 milliárd forintnyi támogatást ítélt meg felsőoktatási intézményeknek a magyar kormány az unió helyreállítási alapjából úgy, hogy annak folyósításáról még döntés sincs, mert az Európai Bizottság kifogásolta, hogy a fejlesztési pénzek elköltése nem átlátható az alapítványi fenntartásba került egyetemeknél”.

A rövid RTL-es fejtágító után a Facebookon is tanácsokat osztogatott, melyekből az is kiderült, hogy akár lovaglóleckéket is adna Orbán Viktornak, hiszen a miniszterelnöknek fogalma sincs, merre van előre.

 

Szerencsére Cseh Katalinnál ott a lovaglópálca, és irányt mutathat a kormánynak, amelynek most az lenne a legfontosabb feladata, hogy „minél hamarabb megállapodjon a helyreállítási terv milliárdjairól, ugyanis ezekre a pénzekre óriási szüksége van a magyar gazdaságnak és a magyar embereknek”.

Azt azonban még halkan, félresúgva sem tette hozzá Cseh Katalin, hogy ha valami csoda folytán már holnap folyósítanák a helyreállítási terv milliárdjait, őt ez sem érné készületlenül. Most is ott áll a vártán egy komolyabb méretű fúróval.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére