Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csányinál van pénz lóvéra

888.hu

2015.11.03. 08:23

Végre megvan az elsõ magyar dollármilliárdos, õ pedig nem más, mint Csányi Sándor.

Az OTP Bank vezérigazgatója az elmúlt egy évben 120 milliárd forinttal gyarapította a vagyonát, így most egy milliárd dollárral, azaz 287,9 milliárd forinttal rendelkezik.

Ezzel első magyarként felkerült a Forbes magazin The World’s Billionaires listájára.
A Blikk közölt egy összeállítást, amelyben leírják, ezért a vagyonért az idei nettó 159 ezer forintos átlagkeresettel számolva több mint 150 ezer évig kellene dolgozni. A magyar üzletembernek ez 62 év alatt sikerült.

A Forbes világ ranglistáját egyébként 1987 óta Bill Gates vezeti. A Microsoft alapítójának vagyonát 79,3 milliárd dollára becsülik, ami forintban körülbelül 21 669 milliárd.

A magyar Forbes listán túl sok változás nem történt, talán csak annyi, hogy Demján Sándor leszorult a dobogóról. Az első értelemszerűen Csányi Sándor, őt követi 165,4 milliárd forinttal a netes pornó császára Gattyán György. 

"Livejasmin beckground" via GIPHY

A harmadik helyen pedig 157,3 milliárd forinttal Bige László, a műtrágyakirály áll. A listán előkelő helyen szerepel Széles Gábor (5.) és Simicska Lajos (6.) is. Mindkettőjüknek jóval több mint 100 milliárd forintos vagyonuk van.

 

(Blikk, Forbes)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére