Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a tények hiányoztak a 444 hangulatkeltéséből

Nagy Gábor

2019.03.30. 16:45

Ha másért nem, ezért biztos járna egy minõségi újságírói kitüntetés, mondjuk egy Gõbölyös Soma-díj.

Szintet léptek a felesék, egészen pontosan Boros Juli nevű újságírójuk, akinek minap sikerült egy olyan cikket összetákolnia, melyből csupán a legfontosabb dolgok: a tények hiányoztak.

Az írás egy veronai konferenciáról (Családok Világkongresszusa) szól, amin Magyarország is képviselteti magát. Boros Juli szerint ezen a konferencián olyan előadók, szervezetek vesznek részt, akik, amik "visszarepítenék a világot a középkorba, a nőket meg a konyhába". Így került a képbe a hazánkat képviselő Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár is, akiről azt írta a cikk szerzője, hogy pénteken

Novák felmondta a leckét a veronai homofób holdkórusok kongresszusán. Sikerült sokakat meglepnie."

Az a helyzet, hogy nem Novák Katalin lepett meg sokakat, hanem Boros Juli, hiszen a szerző csupán annyiban hibázott, hogy a cikk publikálásának idején (12 óra előtt) az államtitkár még fel sem szólalt a konferencián. Arra csak szombat délután kerül sor.

A Családok Világkongresszusán Veronában ma délután fogok csak felszólalni, Matteo Salvinivel egy panelben. Innentől érdekes, hogy mi hangzott el tegnap az előadáson, amit meg sem tartottam, és hogy reagált az el nem hangzott előadásra a közönség... Így higgyenek el bármit ezeknek a médiumoknak!"

fogalmazott az államtitkár a Facebookon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére