Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cipolla Feri újból varázsol

Horváth K. József

2022.09.25. 15:00

A Böszme a trükkök százaiból megint bemutatott egyet a nyilvánosságnak. Rodolfo – Isten nyugosztalja – legalább felhívta a nagyérdemű figyelmét, hogy „Vigyázat, csalok!”

 

Tudjuk, Feri nem az az őszinte fajta. Ő úgy csal, hogy nem szól előre. Rodolfo trükkjei szórakoztatnak. A publikum alig várta, hogy csaljon már megint egyet. Azért mentek be rá, hogy hüledezzenek, hogy tapsolhassanak.

Cipolla Feri trükkjei azonban tudatos átverések. Eredetileg nem számított rá senki. Amikor aztán kiderült a turpisság, akkor elzavarták. Például a kormányrúdtól. Most mégis oda kapaszkodna vissza, miközben tudja, hogy az emberek tudják, amit tudnak. Azért utálják, mint a bűnt, azért utasítják el olyan szélsőséges mértékben, mint más politikust még véletlenül se.

De nézzük, hogy trükközik legújabban a mi Ferink.

Kiírja Facebookjára, hogy „Van választás. Orbán vagy Dobrev.” Már önmagában durva ilyen pőrén egymás mellé tenni egy ötödszörre kormányalakítási támogatással felhatalmazott, hivatalban lévő politikust, meg egy Sánta Kutya díjra érett asszonyt.

Virtuálisan persze van választás, de a valóságban tudjuk jól, hogy nincs.

Aztán Cipolla Feri le is leplezi magát. Nem Dobrev az igazi választás, hanem Gyurcsány. Az árnyékkormány apropóján ugyanis Feri föltett közösségi oldala élére egy csoportképet, az árnyékkormány legtöbb tagja rajta van. Mit gondolnak, ki nincs rajta? Nyertek, hát Klárika. Ferenc viszont ott feszít a K betű előtt. Nem mondom, a legjobb helyen.

 

Aztán ha olvassuk a szöveget, bedobja a nagy trükköt.

„Dobrev az európai, szabad magyar köztársaság legjobb képviselője. Ő fogja vezetni az országot.”

„Egy lószart, mama!” – idézhetnénk a 16 éve elhangzott őszödi trükközős beszédét.

Dobrev Klára ugyanis csak fedőnév.
Az árnyékkormányt ugyanúgy Gyurcsány Ferenc vezeti, ahogy kimaradt Dobrev a fotóról, meg ahogy az ellenzék DK alá darálásának is Feri a bajnoka. Láthatjuk már az első eredményeit. Balos pártok politikusai egymásnak adják az átigazolási szoba kilincsét, hogy később is meg tudjanak élni a politikából.

Szóval Cipolla Feri és a trükkök százai továbbra is velünk élnek.

Ravasz fickó. Szerencsére a magyaroknak nyitott könyv.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére