Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Buszsávban édes a pihenés

Jánosy Károly

2021.11.30. 22:00

Ha rövid a memóriád, toldd meg egy fegyelmivel. Karácsony Gergely megtoldotta, és kukoricára térdepeltette a sofőrjét, aki a szelíd ábrázatú főpolgármesterrel a hátsó ülésen a buszsávon száguldott át az Erzsébet hídon.

A rosszalló tekintetek és összeráncolt homlokok láttán Karácsony természetesen azon nyomban pajzsot tartott maga elé, és kijelentette, semmiben nem vétkes, a hiba nem az ő „készülékben” van. Annál is inkább, mert mint mondotta volt: „Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna.” Ja, így már minden tiszta és világos, a főváros ábrándos tekintetű első embere elszundított egy kicsit a hátsó ülésen. Ha ébren van, nyilván azonnal ráförmed a tettesre: „úristen, maga a buszsávban megy!”, és széles mosollyal nyugtázta volna, amint a derék pilóta besorol a szépen, lassan araszolgató földi halandók autói közé.

Lehunyt pillái alól azonban nem vette, nem vehette észre a szabályszegést, így jogkövető állampolgárként és vezető tisztségviselőként – nem lévén más választása -, vérző szívvel, de fegyelmit ígért a szabályszegő pilótának. Nyilván neki fáj a legjobban, de a példás büntetés hatására egyszer és mindenkorra megtanulja a fékevesztett sofőr, hogy a buszsávot – ellentétben a kerékpársávval – nem a főpolgármester kedvéért festették fel.

Jó hír, hogy a nevelő célzatú fegyelmi elérte a kívánt hatást, mert magától Karácsony Gergelytől tudjuk, hogy a pilóta megbánta, és „nagyon szégyelli a tettét”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére