Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Buszsávban édes a pihenés

Jánosy Károly

2021.11.30. 22:00

Ha rövid a memóriád, toldd meg egy fegyelmivel. Karácsony Gergely megtoldotta, és kukoricára térdepeltette a sofőrjét, aki a szelíd ábrázatú főpolgármesterrel a hátsó ülésen a buszsávon száguldott át az Erzsébet hídon.

A rosszalló tekintetek és összeráncolt homlokok láttán Karácsony természetesen azon nyomban pajzsot tartott maga elé, és kijelentette, semmiben nem vétkes, a hiba nem az ő „készülékben” van. Annál is inkább, mert mint mondotta volt: „Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna.” Ja, így már minden tiszta és világos, a főváros ábrándos tekintetű első embere elszundított egy kicsit a hátsó ülésen. Ha ébren van, nyilván azonnal ráförmed a tettesre: „úristen, maga a buszsávban megy!”, és széles mosollyal nyugtázta volna, amint a derék pilóta besorol a szépen, lassan araszolgató földi halandók autói közé.

Lehunyt pillái alól azonban nem vette, nem vehette észre a szabályszegést, így jogkövető állampolgárként és vezető tisztségviselőként – nem lévén más választása -, vérző szívvel, de fegyelmit ígért a szabályszegő pilótának. Nyilván neki fáj a legjobban, de a példás büntetés hatására egyszer és mindenkorra megtanulja a fékevesztett sofőr, hogy a buszsávot – ellentétben a kerékpársávval – nem a főpolgármester kedvéért festették fel.

Jó hír, hogy a nevelő célzatú fegyelmi elérte a kívánt hatást, mert magától Karácsony Gergelytől tudjuk, hogy a pilóta megbánta, és „nagyon szégyelli a tettét”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

A „Mentsük meg Amerikát” (Save America) elnevezésű, csaknem két órán át tartó rendezvényen a volt elnök – az idén novemberben esedékes félidős választásokra utalva – kijelentette: fontos, hogy a republikánusok mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban visszaszerezzék a többséget.

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Rasszista vallomás

Rasszista vallomás

„A cég még tavaly döntött a névváltoztatásról, mivel a régi név és a fekete idős urat ábrázoló logó a felmérések szerint rasszista sztereotípiákat idéz.”

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Legalábbis a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint.

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Amikor Solymos Tóni és az Express együttes 1968-ban megírta az „Ó egy kis csók, nem nagy kérés, ezt te is jól tudod” kezdetű, ma is kedvelt dalát, nagy valószínűséggel esze ágába sem jutott, hogy ez a csók nem egy fiatal pár, pontosabban nem feltétlenül egy fiatal fiú és lány egymáshoz vonzódásának gyümölcse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére