Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapestre érkezett a Soros-birodalom trónörököse

Bertha László

2017.06.26. 13:58

Budapestre érkezett Soros György Alexander nevû fia, aki korábban Brüsszelbe is elkísérte apját. A Ripost szerint ezzel el is dõlt, hogy õ lesz a Soros-birodalom trónörököse.

Alexander Soros pénteken érkezett Budapestre, apja kedvenc lakosztályát vette ki a főváros egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasonsben. A bulvárlap szerint a hatalomátvétel fontos állomása volt, amikor Alexandert bemutatta az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek.

A Ripost információi szerint Alexander Soros azért érkezett Budapestre a hétvégén, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségek teendőit tekintse át az Orbán Viktor elleni harc jegyében.

A pesti Four Seasons, szemben a Lánchíddal, régóta törzshelye a Soros klánnak, elsősorban azért, mert alig néhány lépésnyire van a főhadiszállás, a CEU Nádor utcai komplexuma. Az édesapa is mindig ebben a szállodában vesz ki egy luxuslakosztályt. Alex Soros a Ripost információi alapján pontos menetrend szerint itt fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük az Orbán elleni háború teendőit”

írja a lap.

A Four Seasons éttermében az egyik vendég le is fotózta a sorra érkező, egymást követő jelentéstevők társaságában.

De ki is valójában a Soros-utód?

Alexander Soros édesapja több száz millió dollárt érő birtokán nőtt fel, a New York közelében található Katonah-ban. A luxuspalotát Soros egyébiránt a Jurassic Park írójától, Michael Crichtontól vásárolta meg.

Apja nyomán Alexander Soros is szereti a fényűzést, amerre jár, világszerte villákat bérel, ahol olykor botrányos partikat szervez. Legutóbb az orosz provokátoregyüttes, a Pussy Riot lányait látta vendégül egy medencés partin, persze egy luxusvillában.

A Soros-trónörökös nagyvilági életéről néhány hete a brit Daily Mail is közölt egy érdekes összeállítást.

Alexander Soros többek között vezető szerepet tölt be az apja által alapított Open Society Foundationsben, de 30 éves kora ellenére már saját alapítvánnyal is rendelkezik (Alexander Soros Foundation), emellett alapítója a Jewish Action nevű szervezetnek is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére