Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapestnek felelős főpolgármestere van vagy csak egy terelőbójája?

888.hu

2020.05.19. 15:20

A XXI. Század Intézet elemzést készített Karácsony Gergely járványhelyzet alatt elkövetett hibáiról.

A főpolgármester az elmúlt napokban is éles hangnemben támadta és döntésképtelenséggel vádolta meg a kormányt. Karácsony hangzatos kommunikációval igyekezett elterelni a figyelmet az általa vezetett önkormányzat járvány során elkövetett hibáiról. Egy hónappal az országos operatív törzs megalakulása után hívta csak életre a fővárosi operatív törzset, emellett veszélyeztette a járvány elleni védekezést a hibás döntéseivel: a BKK-járatok ritkításával, a fizetős parkolás fenntartásával vagy a fővárosi fenntartású idősotthonokban tapasztalt mulasztásokkal, ráadásul rendre ellentmondásokba keveredett saját nyilatkozataival.

A kormány járványügyi intézkedéseinek és határozott fellépésének köszönhetően azonban Budapesten is sikerült elkerülni a járvány tömegessé válását, a lakosság az ellenzéki aknamunka ellenére is fegyelmezetten betartotta a kormány intézkedéseit.

A teljes elemzés itt olvasható:

Karácsony járványkezelése: több mint hiba – XXI. Század Intézet

Karácsony Gergely az elmúlt napokban igen éles hangnemben támadta, illetve döntésképtelenséggel vádolta a kormányt. A főpolgármester vélhetően ezzel a látványos kommunikációs akcióval igyekezett elterelni a figyelmet az általa vezetett fővárosi önkormányzat járvány során tanúsított tétlenkedéseiről és hibáiról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére