Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Horváth K. József

2022.01.16. 14:15

Amikor Solymos Tóni és az Express együttes 1968-ban megírta az „Ó egy kis csók, nem nagy kérés, ezt te is jól tudod” kezdetű, ma is kedvelt dalát, nagy valószínűséggel esze ágába sem jutott, hogy ez a csók nem egy fiatal pár, pontosabban nem feltétlenül egy fiatal fiú és lány egymáshoz vonzódásának gyümölcse.

Ez volt anno a természetes. Az meg végképp nem juthatott Solymos Tóni eszébe, hogy 2021 karácsonyán a norvég posta reklámfilmjében maga a Mikulás ad gusztustalan nyelves puszit egy férfinak.

Norvégia persze messze van, talán szóba sem hoztam volna az esetet, ha egyik tanárbarátom nem hökkent meg a minap egy nagyon is hazai, budapesti történettel. Megdöbbent szemtanúja volt ugyanis az egyik budapesti elitgimnáziumban tartott óráján, felpillantva a jegyzeteiből, hogy a hátsó sorokban két lány javában csókolózik.

Baromi kínosan érezte magát. Ismerve az LMBTQ-lobbi, nemzetközi erőkkel erősen megtámogatott nyomulását, ami most a gyermekvédelmi törvény miatti népszavazás kapcsán tovább izmosodik nem szólt, nem csinált botrányt, hagyta a fiatalos érzelmek elcsendesedését, s méretes lelkiismeret-furdalás közepette folytatta az órát. Érdekes, hogy a tanulók, akik közül biztosan többen látták csókolózást, szintén megkukultak. Pedig nagyban mernék fogadni, ha ezt egy fiú és egy lány tette volna, nem maradtak volna el a vihogások, a csípős megjegyzések.

Most azonban más világot élünk. Köszönhetően a gátlástalanul nyomuló és példátlanul erőszakos LMBTQ-lobbinak, amely eddigi érzékenyítései révén elérte, hogy a normális érzelemvilágú fiatalok se mernek már szólni akkor, ha ilyen – mondjuk úgy – iskolába nem illő módon viselkedik valaki. Talán nem véletlen, hogy az ominózus középiskolában is tartott már érzékenyítő előadásokat a Soros György által támogatott Labrisz Leszbikus Egyesület, amely éppen tavaly okozott botrányt a Meseország Mindenkié című, a legkisebb korosztályoknak szóló kötetével. Benne Mátéval, aki eredetileg kisfiú, de Annának képzeli magát, s a világ legszebb pöttyös leányruhájában táncol. No komment.

A csókolózó lányok története is élesen rávilágít arra, hogy a pusztító kór igenis itt van már köztünk. A történet megmutatja, mennyire fontos és időszerű volt a nyáron megalkotni a gyermekvédelmi törvényt, amely pontosan rámutat arra, hogy miközben mindenki szabad olyan szexuális életet él Magyarországon, amilyen akar, addig a kiskorúak nemi identitásának manipulálásához a szülőkön kívül senkinek nincs joga. Ez normális esetben olyan evidens, mint a kétszerkettő. Olyannyira, hogy Magyarországon még a baloldali szavazók jelentős része is egyetért vele, s egyáltalán nincs ellenére, hogy erről népszavazás is lesz a választással egy napon. Sokan közülük fontosabbnak tartják a gyerekeik érdekeinek védelmét – akihez ha valaki hozzányúl, akkor a magyar mondás szerint a szülő kikaparja a szemét – mint a politikai szimpátiát, ezért zokszó nélkül húzza be a NEM-eket a népszavazási kérdésekre. Így erre is: „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?”

Dunja Mijatović, az Európa Tanács emberi jogi biztosa sajnos ennek éppen az ellenkezőjét állítja. Szerinte „az a feltételezés, hogy az átfogó szexuális nevelés káros a gyermekek fejlődésére, egyszerűen hamis.” Ennek megakadályozása pedig „aggasztó tendencia.” Orbán Viktor a következőket mondta róla pénteki rádióinterjújában: „Régi sorosista, ha őt hallják, képzeljék mögé Soros Györgyöt, ő van ránk állítva a Soros-féle hadseregben. Ha valami olyan történik, ami Soros Györgyéknek nem tetszik, akkor ő kezd beszélni.”

És ami Sorosnak nem tetszik, az nem tetszik Gyurcsánynak, Márki-Zaynak sem. De ez a józan magyaroknak nem fontos.

Ők vigyáznak a gyerekeikre, mint a szemük fényére.

Ha Márki-Zayék nyernének áprilisban, ezt nem engednék. Azonnal beeresztenék az oviba meg az iskolákba az LMBTQ-sok siserehadát.

Gyurcsány szavaival: Egy lószart, mama!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Többen meghaltak fegyveres merényletben egy jeruzsálemi zsinagógában

Nyolcan meghaltak egy jeruzsálemi zsinagógában végrehajtott fegyveres terrorakcióban, többen megsebesültek, a merénylőt lelőtték – jelentette a 12-es kereskedelmi televízió Izraelben péntek este.

Belgium 92 millió euró értékű katonai felszerelést küld Ukrajnának

A belga szövetségi kormány pénteken 92 millió euró értékű katonai felszerelést tartalmazó segélycsomagot fogadott el Ukrajna számára – jelentette a RTBF belga hírportál Alexander de Croo miniszterelnök bejelentésére hivatkozva.

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az EU meghosszabbítja az Oroszország elleni gazdasági szankciókat

Az uniós tagországok kormányait tömörítő tanács fél évvel, 2023. július 31-ig meghosszabbítja az Oroszország egyes gazdasági ágazataira vonatkozó korlátozó intézkedéseket – közölte a testület pénteken.

Ukrajna bojkottálhatja az olimpiát

Ukrajna bojkottálhatja a 2024-es párizsi olimpiát, ha azon orosz és fehérorosz sportolók is indulhatnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére